MHP'li başkanlar sosyal medya hesaplarını kapattı

MHP'li başkanlar sosyal medya hesaplarını kapattı

MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık ve Efeler ilçe Başkanı Ahmet Baskın, Devlet Bahçeli’nin çağrısıyla sosyal medya hesaplarını askıya aldıklarını duyurdu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya üzerinden, “Sosyal meydanın temiz kullanımı sağlanasıya, konuyla ilgili kanuni düzenleme TBMM’de yapılasıya kadar şahsen sosyal medya hesaplarımı tümden askıya alıyor, duruşumu, düşüncemi, tarafımı, tavrımı, tercihimi ve tepkimi alenen ilan ediyorum” paylaşımında bulundu. Devlet Bahçeli’nin ardından birçok il ve ilçe başkanları da sosyal medya hesaplarını askıya aldı.

ALICIK’DA KAPATTI

Dün akşam saatlerinde başlayan sürece başta MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık olmak üzere 17 ilçe başkanı da katıldı. Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Alıcık, “Saygıdeğer Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendinin sosyal medya ile ilgili kararına ve haklı tepkisine binaen kendilerinin tekraren sosyal medya üzerinden açıklama yapacağı zamana kadar tüm sosyal medya hesaplarımızı askıya alıyoruz. Liderimizin sözü sözümüz, yolu yolumuzdur” ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler