MHP'li Pehlivan adaylığını açıkladı: Kalabalık binaya sığmadı

MHP'li Pehlivan adaylığını açıkladı: Kalabalık binaya sığmadı

MHP MYK Üyesi Burak Pehlivan, Ankara’da yaptığı milletvekili adaylığı başvurusunun ardından, partisinin Aydın İl Başkanlığı'nda basın açıklaması yaptı.

(Haber: İshak YAZICI)

MHP MYK Üyesi Burak Pehlivan, milletvekili aday adaylığı başvurusunun ardından yaptığı basın açıklaması mini mitinge dönüştü. 

Açıklamaya çok sayıda partili katıldı.

MHP Lideri Devlet Bahçeli ile görüşmesinin ardından aday adaylığı başvurusunu gerçekleştiren ve Aydın’ın 17 ilçesinden büyük destek alan Burak Pehlivan, bugün il binasında adaylık açıklaması yaptı. Açıklamaya partili onlarca kişi büyük ilgi gösterdi. Parti binasına sığmayan bazı vatandaşlar programı koridorlarda takip etti. 

Adaylık açıklamasında hem ilçe başkanlarının hem de teşkilat üyelerinin tam desteğini alan Pehlivan, listede yer alacak en güçlü isim olarak değerlendiriliyor. 

Pehlivan’ın açıklamasından satırbaşları şöyle:

“Evladı olmaktan onur duyduğum, büyüğümüz, liderimiz, muhterem genel başkanımızın yol arkadaşı, dava arkadaşı, arkasından giden bir nefer olmanın haklı gururunu yaşıyorum. 

Genel Başkanımızın sürdürdüğü kutlu davanın, turan idealinin şimdiye kadar hep bir parçasıydık.

Şimdi de milletvekili adaylığına başvurarak bu davanın bir parçası olma idealimizi ortaya koyuyoruz…

Türk milletinin bekası için Milliyetçi Hareket Partisi kaçınılmaz bir gereklilik, sorumluluktur. Milliyetçi Hareket Partisi, Türk milletinin aydınlık geleceğinin teminatıdır. Büyük Türk tarihinde yeni zaferler katmak ve hayalini kurduğumuz güçlü Türkiye’nin imarı için Milliyetçi Hareket Partisi diyoruz. 

Cumhuriyetin 100’üncü yılında lider ülke vizyonunu hep beraber başaracağız. Durmayacağız, yorulmayacağız, yılmayacağız ve asla pes etmeyeceğiz. Aydınlı hemşerilerimizin her biriyle kucaklaşacağız. Siz dava arkadaşlarımızla birlikte Aydın’da yeni bir destan yazacağız. 

Aydınlılar Aydınlılara, hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Milliyetçi Hareket Partimizden, Kuvayımilliye Şehri olan, Efeler diyarı Aydınımızdan milletvekili aday adayı olduğumu tekrar ediyorum."

resim-2023-03-21-164556353.png

resim-2023-03-21-164606283.png

resim-2023-03-21-164612714.png

resim-2023-03-21-164617938.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler