Milli Eğitim Müdürüne anlamlı ziyaret

Milli Eğitim Müdürüne anlamlı ziyaret

Türkiye Hızlı Okuma Şampiyonu Cahit ŞİMŞEK, İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Seyfullah Okumuş’u makamında ziyaret etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Seyfullah Okumuş ziyaretlerinden dolayı Cahit Şimşek’e teşekkür etti. Okumuş, “Türkiye Hızlı Okuma Şampiyonu Cahit Şimşek tarafından hazırlanan, Türkiye’de ilk yapay zekâ destekli, etkileşimli, çevrimiçi, anlayarak hızlı okuma sistemi olan 360 Hızlı Okuma yazılımı Aydınınızda ilk meyvelerini verdi. Yazılımından alınan sonuçlara göre sisteme giriş yapıp belirtilen adımları sırasıyla takip eden 729 öğretmenin;

Okuma hızında: 2,3 kat

Dikkat ve odaklanmada: %11

Anlama Oranında: %124

Tepki süresinde: %123

Artış olduğu sonucuna ulaşılmış oldu. Bu sonuçların, başta öğretmenlerimizin kişisel ve mesleki gelişimine katkısı olduğu gibi görevleri icabı yetiştirecekleri öğrenciler üzerinde de olumlu etkiler oluşturacağı düşünüldüğünde çok daha sevindirici olduğunu ifade etti. İlimizde görev yapan 5000 öğretmene ücretsiz olarak bu imkânı sağladığınız için size ayrıca teşekkür ediyorum." dedi.

Yapay zeka destekli “360 Hızlı Okuma” yazılımın kurucusu Cahit Şimşek, “Öğretmenlerimizin hızlı okuma, anlama ve odaklanmalarını sağlayan yapay zekâ destekli, etkileşimli, çevrimiçi bir sistem olan 360 Hızlı Okuma Yazılımının 5000 öğretmenimize hediye edilmesinde İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Seyfullah Okumuş’un büyük gayretleri olduğunu, bu çalışmayı sosyal sorumlulukları kapsamında başka bir ilimiz için düşünürken Seyfullah Bey’in istek ve gayretleri sonucunda Aydın’da görev yapan öğretmenlerimize hediye etme kararı aldıklarını, sonuçlara bakarak bu kararı aldıkları içinde çok mutlu olduklarını ifade etti. Şimşek, eğitimin merkezinde öğretmen olduğunu, dolayısı ile öğretmene yapılan yatırımın eğitim camiasına, öğrencilere, velilere ve ülkenin geleceğine yapılan en iyi yatırımlardan biri olduğuna inandıklarını ifade etti. Bu anlamda ilinde görev yapan öğretmenlerin kişisel ve mesleki gelişimleri için büyük çaba ve gayret sarf etmesinden dolayı Sayın Okumuş’ a teşekkür etti.

Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Seyfullah Okumuş, ziyaretin sonunda “360 Hızlı Okuma” yazılımın kurucusu Cahit Şimşek’e öğretmenleri adına teşekkür ederek günü anısına plaket takdim etti.

whatsapp-image-2023-08-04-at-18-21-27-2.jpeg

whatsapp-image-2023-08-04-at-18-21-27-1.jpeg

whatsapp-image-2023-08-04-at-18-21-26.jpeg

whatsapp-image-2023-08-04-at-18-21-26-1.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler