Milyonlarca vurgun yapıp ortadan kayboldu "Aydın'a mı kaçtı?"

Milyonlarca vurgun yapıp ortadan kayboldu "Aydın'a mı kaçtı?"

İzmir’in Tire ilçesinde muhasebecilik yapan Betül G. isimli kadın çok sayıda vatandaşı dolandırarak mağdur etti. İddialara göre Betül G. yüksek kâr payı vaadiyle ilçede yaşayan vatandaşları 100 milyon TL dolandırdı.

İddiaya göre Tire ilçesinde, kâr payı vaadiyle vatandaşlardan para toplayan Muhasebeci Betül G. topladığı paraları borsada işleterek kazanç sağlamaya başladı. İlk süreçte vatandaşlar para kazanırken yanı sıra Betül G. dolandırıcılık ağını genişletti. Betül G. iddiaya göre son iki yılda kademe kademe ödeme yapmayı durdurdu.

Vatandaşlardan toplam 100 milyon TL vurgun yapan Betül G. ortalıktan kaybolunca vatandaşlar soluğu savcılıkta aldı. Bazı vatandaşların 5 milyon TL, 3 milyon TL gibi rakamlarla paralarını kaptırdığı olayda vatandaşlar en azından ana paralarını kurtarmak istedi. Bazı vatandaşlar ise kimliklerinin açığa çıkmasını istemedikleri için çekingen davrandı ve şikayetçi olmadılar.

AYDIN'A MI KAÇTI

Edinilen bilgilere göre eşi Devlet Hastanesi’nde temizlikçi olan Betül G.’nin ilçeyi terk ettiği ve Aydın’a kaçtığı belirtiliyor. Bunun yanı sıra sosyal medya hesaplarını da kapattığı görüldü. Betül G.’nin ilçeyi terk etmeden önce çay ocağı işleten bir kadının parasını borsada işleterek 3 milyon TL kazandığı ve Betül G.'nin bu parayı da sahibine ödemeyerek ortadan kaybolduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler