Milyonluk Çöplük

Milyonluk Çöplük

Aydın’da 2009 yılında 2 milyon 620 bin lira harcanarak açılışı gerçekleştirilen Pınarbaşı-Aytepe teleferiği kullanılamadan çürüdü.

Aydın’da dönemin belediye başkanı İlhami Ortekin tarafından 2009 yerel seçimler öncesi açılışı yapılan Pınarbaşı-Aytepe teleferiği kullanılamadan çürüdü. 2 milyon 620 bin liraya mal edilen teleferik hattının aylık maliyeti 20 bin lira olarak hesaplanmıştı. Ancak Aydınlı vatandaşların ilgi göstermediği tesis bir süre sonra çürümeye terkedildi.

 

GÜVENLİ DEĞİL

 

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay göreve geldikten sonra yaptığı açıklamada, “Başta güvenlik olmak üzere çeşitli sıkıntılar bulundu. Bu nedenle açılması düşünülmüyor” ifadelerini kullanmıştı.

 

MİLYONLAR HEBA OLDU

 

Atıl vaziyette çürümeye terk edilen milyonluk tesis, Aydınlı vatandaşlarında tepkisini çekti. Açıldıktan kısa bir süre sonra kapısına kilit vurulan tesisleri “boş yatırım” olarak değerlendiren Aydınlı vatandaşlardan Ayşe Özyurt, “Zamanında burada büyük bir yatırım yapılmış. İyi güzel ama bu yatırımı neye dayanarak yaptılar. Vatandaşların böyle bir talebi oldu mu acaba. Sadece para harcamak için mi hayata geçirildi bu proje. Biz yaptık demek için milyonları çöpe atmanın bir anlamı yoktu” dedi.  

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler