AK Parti Efeler mahalle toplantısında istedi tabletine kavuştu

AK Parti Efeler mahalle toplantısında istedi tabletine kavuştu

AK Parti Efeler İlçe Başkanı Hüsnü Elbir ve Aydın Milletvekili Rıza Posacı, mahalle ziyaretleri esnasında tabletinin kırıldığını söyleyerek kendilerinden yenisini isteyen Ceyhun Ege Yalçın'ın isteğini geri çevirmedi.

Efeler ilçesinde bulunan Mehmet Akif Ersoy İlkokulu'nda okuyan Ceyhun Ege Yalçın'ın derslerinde kullandığı tabletinin kırıldığını AK Parti Efeler İlçe Teşkilatı tarafından gerçekleştirilen mahalle toplantısı esnasında AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı ve AK Parti Efeler İlçe Başkanı Hüsnü Elbir'e ileten ve tablet talebinde bulunan Ceyhun Ege Yalçın'ın isteği gerçek oldu. Başkan Elbir ve Milletvekili Posacı, minik Ceyhun'un tablet isteğini yerine getirerek, mutluluğuna ortak oldu.

Yalçın ailesi ile bir araya gelerek tableti minik Ceyhun'a takdim eden Milletvekili Posacı, geleceğin teminatı olan çocukların isteklerini her zaman önemsediğini belirterek, "Allah, sizlere sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürler versin. Allah, zihin açıklığı versin ve derslerinizde başarılar diliyorum" temennilerini iletti.

whatsapp-image-2021-09-14-at-14-31-11.jpg

whatsapp-image-2021-09-14-at-14-31-01.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler