MİNİK SENA İSTEDİ BAŞKAN ATAY YAPTI

MİNİK SENA İSTEDİ BAŞKAN ATAY YAPTI

Efeler Belediyesi Park ve Bahçeler Genel Müdürlüğü ekipleri, ilkokul öğrencisi Elif Sena Acar'ın isteği üzerine Zeybek Mahallesi'nde harekete geçti.

Efeler Belediyesi Park ve Bahçeler Genel Müdürlüğü ekipleri, Zeybek Mahallesi'nde oturan ilkokul öğrencisi Elif Sena Acar'ın isteği üzerine harekete geçti. Video çekerek Zeybek Mahallesi'nde bulunan parkın yenilenmesini isteyen Acar'ın dileği gerçek oldu. Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay'ın talimatı ile harekete geçen ekipler, söz konusu parkın zemininde ve çocuk oyun gruplarında yenileme çalışmalarına başladı. Parkın iki haftalık çalışmalar sonunda çocukların kullanımına tekrar açılacağı öğrenildi.

Efeler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Gökhan Demirkol, Elif Sena Acar ve annesi Derya Acar ile çalışmalarının gerçekleştiği Efeler Belediyesi görev ve sorumluluk alanındaki Sabahattin Ali Parkı’nda bir araya geldi.

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’ın selamlarını ileten Park ve Bahçeler Müdürü Dermirkol, “Parkımızla ilgili çağrınıza duyarsız kalmamız mümkün değildi. Hemen hareket geçtik ve parkımızda yenileme çalışmaları başladı. Duyarlılığınız için çok teşekkür ederiz” dedi.

whatsapp-image-2020-12-07-at-16-13-27.jpeg

“BAŞKANIMIZ KIZIMI SEVİNDİRDİ”

Anne Derya Acar da Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay ve belediye çalışanlarına teşekkür ederek, “Kızım yaşıtları gibi parkta oynamayı çok seviyor. Parkımızın eksikleri vardı, video çekip belediyemize bildirmek istedi. İlginiz için çok teşekkür ederim, hemen ekipler geldi ve çalışmalara başladı. Belediye Başkanımız Mehmet Fatih Atay bizi çok mutlu etti, kızımı sevindirdi. Kendisinden Allah razı olsun” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler