Mobil sulu soğutucular ile ucuza serinleyin

Mobil sulu soğutucular ile ucuza serinleyin

Havaların ısınmasıyla birlikte serinlemek isteyen vatandaşların ve işletmecilerin tercihi Springday Mobil Sulu Soğutucuları oldu.

Ege Bölgesi'nde hava sıcaklığının artmasıyla birlikte vatandaşlar ve işletmeciler düşük maliyetlere serinleyebilecekleri klima arayışına girdiler. Özellikle açık alandaki iş yerlerinde doğal serinleme yöntemi arayan işletmeciler, çareyi Springday Mobil Sulu Soğutucular'da buldu. Parklar,kafeler,restoran,ofis ve konutlarda büyük rağbet gören Springday Mobil Sulu Soğutucular'ın satışlarının gün geçtikçe artması dikkatlerden kaçmadı.

Ev hanımlarının en çok vakit geçirdikleri mutfaklarında ya da akşam çayını balkonunda yudumlayan konut sakinleri de Springday Mobil Sulu Soğutucuları'yla keyifli ve kaliteli zaman geçiriyor. Ayrıca, pandemiden dolayı müşterilerini açık alanlarda ağırlamak zorunda kalan restoran ve kafeler de çareyi Mobil Sulu Soğutucuları'yla buldu. 

Mobil Sulu Soğutucular dünyanın açık ortamda soğutma teknolojileri bakımından en sağlıklı ve güvenilir sistemleridir. Ekonomik olmasının yanı sıra uzun ömürlü çalışma teknolojisi bulunan Springday Mobil Sulu Soğutucular, günde 10 saat çalıştırıldığında sadece 2 TL elektrik harcıyor.

FANPED – Deniz Teknoloji firma yetkilisi Maruf Taşkıran vatandaşlara seslenerek, Springday Mobil Sulu Soğutucu ürünleri hakkında detaylı bilgiye fanped.com internet sitemizden ya da 0256 314 1010 nolu firma telefonunda ulaşabileceklerini söyledi.

mobil-sulu-sogutucu-1.jpg

mobil-sulu-sogutucu-3.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler