Müdür vatandaşı kapısından kovdu

Müdür vatandaşı kapısından kovdu

Aydın Tarım ve Orman İl Müdürü Ahmet Ökdem’in yaptığı hareket Aydın gündemine bomba gibi düştü.

Fuat Fikret Aktaş’ın Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğü’ne atanmasıyla boşalan Aydın Tarım ve Orman Müdürlüğü makamına, ilde uzun yıllar ilçe ve şube müdürlüğü görevlerinde bulunan Ahmet Ökdem getirilmişti. Yaklaşık 1 yıllık görev süresi boyunca Aydın’a hizmet anlamında hiçbir şey katmayan Ökdem, agresif tavırlarıyla hem personellerin hem de vatandaşların tepkisini çekti.

 

GÖZ GÖRE GÖRE YALAN SÖYLEDİ

 

Aydınlı bir esnaf kendisine kesilen ceza nedeniyle Ökdem ile görüşmek üzere kurum binasına geldi. Ancak Ökdem’in sekreteri kendisinin odasında ilçe müdürleriyle toplantıda olduğunu söyledi. Vatandaşların “Biz bekleriz” demesi üzerine sekreter Müdür Ökdem’in odasına girdi. Bir süre sonra odadan çıkan sekreter vatandaşlara “Başınızı kapıdan gösterin” dedi. Bu sözlere anlam veremeyen vatandaşlar kapının eşiğinden Ökdem’in odasına baktı. Odada yalnız olduğunu ve masasında oturduğunu gören vatandaşlar kısa süreli şok yaşadı. Bu sırada müdür Ökdem, “Bakanlık 81 il ile ilgili açıklama yapmış bende onu okuyorum. Siz bu konuyu benimle görüşmeden önce alt kademedekilerle görüşeceksiniz. Direk buraya gelemezsiniz” çıkışında bulundu. Müdürün tavrıyla şaşkına dönen vatandaşlar kurumdan ayrıldı.

 

CUMHURBAŞKANININ TALİMATINA UYMADI

 

Öte yandan Müdür Ökdem’in çocuklarının FETÖ okullarında eğitim gördüğü ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 17-25 Aralık operasyonları sonrasında “İlişkinizi kesin” sözlerine rağmen 15 Temmuz’a kadar çocuklarının kaydını sildirmediği iddia edildi. Ortaya atılan iddiaların ardından AK Parti Milletvekillerinin yapacağı açıklama merak konusu oldu.

 

HABER: (İNAN GÜL)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler