Muharrem İnce Yıldız'ı da hedef aldı: "Kılıçdaroğlu’nun akrabası diye 3 dönemdir vekillik yapıyor"

Muharrem İnce Yıldız'ı da hedef aldı: "Kılıçdaroğlu’nun akrabası diye 3 dönemdir vekillik yapıyor"

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, katıldığı bir programda akraba kayırma ile ilgili gelen soruya, CHP Aydın Milletvekili Adayı Hüseyin Yıldız'ı hatırlatarak cevap verdi.

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, sosyal medyada yayın yapan bir programa katıldı. Seyircilerden gelen soruları yanıtlayan İnce, bir gencin "Dediniz ki: 'Listelerde İnce soy isimli herhangi biri olmayacak.' Peki, akrabalarınızdan biri, herhangi bir şehirde birinci sıradan aday mı?" sorusuna, CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız'ın da olduğu bazı isimleri sayarak cevap verdi.

İsimleri tek tek sayan Muharrem İnce, "Mehmet Tekelioğlu, İzmir Milletvekili… Abdullah Gül’ün teyzesinin oğlu. Bana sorarsanız Mehmet Tekelioğlu bunu hak ediyor muydu? Hak ediyordu Hüsnü Doğan, rahmetli Özal’ın halasının oğlu. Özal'ın yanında bakanlık yaptı. ODTÜ mezunu bir mühendis. Bana sorarsanız sıkıntı yok. Hüseyin Yıldız, Tuncelilidir. Sayın Kılıçdaroğlu’nun akrabasıdır. 3 dönemdir Aydın milletvekili.” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler