Muhtarlardan Başkan Atay’a tam destek

Muhtarlardan Başkan Atay’a tam destek

Efeler Belediye Başkanı ve İYİ Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Atay, ilçede görev yapan mahalle muhtarlarını ağırladı. Muhtarlar, Başkan Atay’a gerçekleştirdiği sayısız proje için teşekkür ederek, destek sözü verdi.

“Başkanımız göreve geldiğinden bu yana mahalle sakinlerimizin yanında oldu, verdiği sözleri tuttu” diyerek memnuniyetlerini dile getiren mahalle muhtarları, “Bizler de Başkanımız Mehmet Fatih Atay’ın yanındayız.” ifadelerini kullandı.

1-4-1.jpg

Efeler Doğa Otel ve Restaurant’ta akşam yemeğinde muhtarları misafir eden Başkan Atay, 2019 yılında yapılan yerel seçimlerinden önce verdiği sözlerin yüzde 96’sını gerçekleştirdiğini belirterek, 5 yılda hayata geçirdiği marka projelerle ilgili mahalle muhtarlarına bilgiler verdi. Görev süresince hizmet rekorları kıran Başkan Mehmet Fatih Atay, “Efelerli her bir vatandaşımızın hayatına dokunmaya devam edeceğim. Bir dönem daha belediye başkanı olarak bu güzel topraklara hizmet etmek istiyorum. Kadınlar, gençler, çocuklar, dezavantajlı vatandaşlar ve tabi ki tüm hemşehrilerimizin mutlu yaşayabilmeleri için var gücümle çalışmaya devam edeceğim.” dedi.

1-3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler