Mustafa Savaş hac ibadeti için kutsal toprakların yolunda

Mustafa Savaş hac ibadeti için kutsal toprakların yolunda

AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, hac ibadetini yerine getirmek üzere kutsal topraklara hareket etti.

Kurban Bayramı arefesinde Mekke ve Medine’ye giden Savaş’ın, bayram süresince hac farizasını yerine getireceği öğrenildi. Hac ibadeti kapsamında bir süre kutsal topraklarda bulunacak olan Savaş, bu süreçte Aydın’daki siyasi çalışmalarına da kısa süreli ara verdi.

AK Parti’li Savaş’ın yolculuğu memleketi Çine’de de yakından takip edildi. Bazı vatandaşlar ve hemşerileri sosyal medya üzerinden paylaştıkları mesajlarla Savaş’a “hayırlı yolculuklar” dileğinde bulundu.

Bayrama kutsal topraklarda girecek olan Mustafa Savaş’ın, hac ibadetini tamamlamasının ardından Türkiye’ye dönerek çalışmalarına kaldığı yerden devam edeceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler