Mustafa Savaş'tan 29 Ekim mesajı

Mustafa Savaş'tan 29 Ekim mesajı

AK Parti Aydın Milletvekili, TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Mustafa Savaş mesajında şu ifadelere yer verdi:

Aziz Milletimizin; göğsünde iman, kalbinde vatan sevgisiyle bağımsızlığına kavuşabilmek için kadınıyla, erkeğiyle, yaşlısıyla, genciyle topyekûn verdiği mücadelenin ismidir Kurtuluş Savaşı. Tarihe altın harflerle yazılan şanlı mücadelemiz, eşsiz kahramanlık destanlarıyla dolu büyük bir zaferdir. Bu kutlu zaferin bize en büyük emaneti her karış toprağı şehitlerimizin kanıyla mühürlenmiş cennet vatanımız ve ilelebet payidar kalacak olan Cumhuriyetimizdir.


Kurtuluş Savaşı’mızın akabinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Türk Milleti’nin tabiat ve şiarına en uygun idare, Cumhuriyet idaresidir.” diyerek ilan ettiği Cumhuriyetimizin bugün 99. yıl dönümüne ulaşmanın haklı gururu ve sevinci içerisindeyiz. 


Maziden atiye kurulan köprülerle, Cumhuriyet ortak paydasında birleşerek ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine çıkarma hedeflerimiz doğrultusunda çok önemli adımlar attık. Bugün, tüm alanlarda çok daha güçlü, çok daha dirayetli, çok daha inançlıyız. 85 milyonluk güçlü ve büyük ailemizle birlikte istiklâlimizin ve istikbalimizin sembolü olan Cumhuriyetimizi ilelebet muhafaza ve müdafaa edeceğiz. Ancak, şunu çok iyi biliyoruz ki Cumhuriyetimiz, ona yakışır işler yaparak daha da güçlenecektir. İşte bu yüzden, Cumhuriyetimizin 100’üncü yılından gün alırken Türkiye Yüzyılı şiarıyla yeniden başlıyoruz. Geçtiğimiz 20 yılda hayata geçirdiğimiz demokrasi ve kalkınma altyapısından güç alarak; bir olarak, iri olarak, diri olarak, kardeş olarak hep birlikte Türkiye olarak Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100’üncü yılı için yepyeni bir vizyonla atılımlarımıza devam edeceğiz. Milletçe hayalini kurduğumuz bu atılımlar inşallah Türkiye Yüzyılı hedefiyle gerçekleşecektir.


Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde güçlü Türkiye’nin inşasına aziz milletimizle birlikte devam edeceğiz. Ne 15 Temmuz’daki gibi içimizdeki hainlerin ne de sınırlarımız ötesindeki düşmanların, kirli ittifakların ve senaryoların ülkemizi tökezletmesine izin vermeyeceğiz. İnşallah ülkemizi 2023 hedeflerimize ulaştırdığımızda, bölgemizde ve dünyada yepyeni bir dönemi de hep birlikte başlatacağımıza yürekten inanıyorum. 


Bu duygu ve düşüncelerimle, Cumhuriyetimizin 99. yıl dönümünü canı gönülden kutluyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, cennet vatanımız uğruna canlarını emanetten öte görmeyerek Devletimizin bekası, Milletimizin birlik ve beraberliği, istiklal ve istikbalimizin için şehadete eren aziz şehitlerimizi rahmetle; kahraman gazilerimizi minnetle anıyorum.


29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun!

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler