NARKOTIR Aydın’da

NARKOTIR Aydın’da

Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığına ait Türkiye'de 2 tane bulunan NARKOTIR'lardan biri Aydın'a geldi. NARKOTIR kentte "En İyi Narkotik Polisi Anne"projesi kapsamında 3 gün eğitim verecek.

Aydın'da Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sahada başarılı çalışmalara imza atmaya devam ederken bilgilendirme ve tanıtım faaliyetleri de devam edildi.

Aydın Şube müdürlüğüne bağlı Türkiye Uyuşturucu ve Uyuşturucu Bağımlılığı İzleme Merkezi (TUBİM) okullarda ve üniversitelerde yaptıkları etkinlikleri pekiştirmek için "En İyi Narkotik Polisi Anne" projesi kapsamında NARKOTIR desteği aldı.

whatsapp-gorsel-2024-05-13-saat-22-22-21-500db588.jpg

Türkiye'de İstanbul ve Konya olmak üzere 2 tane bulunan Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığına ait NARKOTIR, Aydın'a akşam saatlerinde giriş yaptı. Konya'da görev yapan TIR, şehirde kısa bir tur attıktan sonra ADÜFEST etkinlik alanına park etti.

TUBİM ekipleri, bağımlılıkla mücadele kapsamında yerinde hizmet vermek için dizayn edilen NARKOTIR'da üniversite öğrencilerine 2 günlük etkinlik hazırladı. 1 gün de Atatürk Kent Meydanında vatandaşlarla buluşacak olan eğitim tırı, Aydın'dan Konya'ya geri dönecek

whatsapp-gorsel-2024-05-13-saat-22-22-18-3cd6209b.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler