Nazilli İYİ Parti karıştı! Belediye Başkanı kendini kaybetti 'İspatlamayan Şerefsizdir'

Nazilli İYİ Parti karıştı! Belediye Başkanı kendini kaybetti 'İspatlamayan Şerefsizdir'

İYİ Parti Nazilli'de 1 Aralık'ta yapılacak olan kongre öncesi ortam gerildi. Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın seçimlere müdahale ettiğini belirten Bingül dün görevinden istifa etti.

(HABER: İNAN GÜL)

İYİ Parti Nazilli'de ortam gerildi. 1 Aralık'ta yapılacak kongreye hazırlanan adaylardan Mehmet Bingül dün sürpriz bir şekilde hem mevcut görevinden istifa etti hem de adaylıktan çekildi. Kararında Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın seçimlere müdahil olmasının etkili olduğunu söyleyen Bingül, Özcan'ı eleştiri yağmuruna tuttu.

"KENDİNİ KAYBETTİ MASAYI DAĞITTI"

Konuyla alakalı basın mensuplarının karşısına çıkan Özcan ise kendini kaybetti. Masaya öfkeli bir şekilde vurarak dağıtan Özcan, "Bu iddiaları ispatlamayan şerefsizdir" dedi.

Özcan açıklamasında şu ifadelere yer verdi.

"Hakkımdaki yalana, iftiraya partime zarar vermesin diye cevap vermedim. Bugün yapılan çirkin iftira bardağı taşıran son damlaydı. Sessiz kaldıkça insanlar bu iftirayı gerçek sanıyordu. Ben partinin hiçbir işine karışmayacağıma söz verdim. İlçe başkanlığı yaptığım dönemde değerli abimizin eylemleri beni ziyadesiyle müteessir ediyordu. Bu yüzünden bana yaşatılanların başkasına yaşatmayacağımı söylemiştim. Benden gelip bir şeyler isteyene kadar. İsimler konusunda herkesin mutabıklığı vardır.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler