Nazilli koronavirüs timi hazır kıta

Nazilli koronavirüs timi hazır kıta

Koronavirüsle mücadelede örnek çalışmalara imza atan Nazilli Belediyesi, salgına karşı yürüttüğü uygulamalara yeni bir boyut kazandır. Nazilli Belediyesi 35 kişilik koronavirüs ekibi kurdu.

Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüsle mücadelede etkin bir çalışma yürüten Nazilli Belediyesi, kurduğu 35 kişilik ekiple ilçedeki tüm binaları dezenfekte ediyor.

 

5’er kişilik gruplardan oluşan ekipler, dezenfekte işlemlerinin yanı sıra bina girişlerinin temizlik işlemlerini de gerçekleştiriyor. Hazırlanan program kapsamında her gün yaklaşık 350 bina dezenfekte edilmesi planlanıyor.

 

Ekip sürekli sahada olacak

 

Normalleşme sürecinin başlamasının ardından ilçedeki ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışmalarına hız verdiklerini belirten Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan; “UVC donanımlı, virüs ve bakterileri yok eden yapay zeka robot NAZBOT-1’in ardından kurduğumuz korona timi ile koronavirüsle mücadele çalışmalarına yeni bir soluk getirdik. Bu süreçte 82 mahallemizin tamamında gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımız büyük bir teveccühle karşılandı. Öncelikle bu süreçte örnek bir çalışma sergileyen ekibime ve her zaman bize destek olan Nazillili hemşehrilerime canı gönülden teşekkür ediyorum. Kurduğumuz 35 kişilik ekibimiz sürekli olarak sahada çalışacak. Bu süreçte ilçemizdeki binaların tamamını ücretsiz olarak dezenfekte edeceğiz” diye konuştu.

 

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler