NAZİLLİ TÜRKİYE GÜNDEMİNDE  Canlı yayında anket sonuçlarını açıkladılar

NAZİLLİ TÜRKİYE GÜNDEMİNDE Canlı yayında anket sonuçlarını açıkladılar

Moderatörlüğünü Gazeteci Murat Çiçek’in yaptığı TV 24’te yayınlanan “Açık Görüş” programında, Nazilli Belediye Başkanı Kim Olmalı” sorusunun yöneltildiği kamuoyu araştırma sonucu paylaşıldı. Anket sonucuna göre Cumhur İttifakı adayı Esat Ergüler yüzde 46,4 CHP adayı Ertuğrul Tetik’in ise yüzde 40,10’luk bir oy oranı aldığı görüldü.

Yerel seçim tarihi olan 31 Mart’a sayılı günler kala kamuoyu araştırmaları peş peşe açıklanmaya başlandı. Nazilli’de seçmen yeni belediye başkanının kim olacağını merakla beklerken TV 24 kanalında Moderatörlüğünü Murat Çiçek’in yaptığı “Açık Görüş” programında çarpıcı bir anket sonucuna yer verildi. Gazeteci yazar Ali Saydam, Nuh Albayrak ve Politikacı Nur Tuğba Aktay ile Optimar Araştırma Şirketi Başkanı Hilmi Daşdemir’in konuk olarak yer aldığı programda Esat Ergüler’in yüzde 46,4 oy oranı ile seçimi kazanmaya yakın olduğunu açıklayan sunucu Murat Çiçek, CHP adayı Ertuğrul Tetik’in ise yüzde 40,10’lık oy aldığını ifade etti.

Öte yandan, Murat Çiçek’in araştırma sonucunu paylaştığı esnada Optimar Araştırma Başkanı Hilmi Daşdemir’in Esat Ergüler’den, “Efsane Başkan” olarak bahsetmesi dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler