NAZİLLİ’DE COŞKULU AÇILIŞ

NAZİLLİ’DE COŞKULU AÇILIŞ

Nazilli Ülkü Ocakları Yeni Hizmet Binası büyük bir coşkuyla açıldı. Nazilli Ülkü Ocağı’nın ek hizmet binası Altıntaş Mahallesi’nde gerçekleşen törenle açıldı.

Nazilli Ülkü Ocağı ek hizmet binasının açılış törenine, MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, Ülkü Ocakları Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Aşkın Dinçer, Aydın Ülkü Ocakları Başkanı Tayfun Şan, Nazilli Ülkü Ocağı Başkanı Ferhat Yetik, MHP Nazilli İlçe Başkanı Cüneyt Korkmaz, Bozdoğan Belediye Başkanı Ufuk Altıntaş, Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan, Nazilli Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Dursun Öztunç, MHP’li belediye meclis üyeleriyle çok sayıda vatandaş katıldı. 

 

ÜLKÜMÜZ BİZE MİRAS BIRAKILMIŞTIR

 

Açılış töreninde konuşan Nazilli Ülkü Ocakları Başkanı Ferhat Yetik “Dün Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey’in ve bugün liderimiz Devlet Bahçeli Bey’in izinde Ülkücü Hareket olarak biz; küçük olaylardan büyük neticeler çıkarabileceğimizi tecrübe etmiş bir hareketiz. Her nefesimiz Türklüğün yüce ülküsüne adandıkça o kısa soluklar birleşip düşmana fırtına olacaktır. Göz bir noktadan ibarettir, dünyayı görür. Beyin daracıktır, dünyayı değiştirecek fikri taşır.  Göğüs kafesi bir kucak, ancak Altaylardan Tuna’ya bir vatanı içine çeker.

 

Ülkücüler genç yaşında, Türklüğün binlerce yıllık medeniyet tasavvurunun mirasçısıdır. Göz Ülkücünün gözü, o beyin Ülkücünün beyni, o hayâsız akınlara siper edilmiş göğüs, Ülkücünün göğsü. Yaşı genç, hayali genç, Turan Ülkücünün kendidir. Ve ocak dört duvar, yüz metrekare, beş sandalye, 10 bardak çay gibi görünebilir. Oysa Turandır. Türk cihan hâkimiyeti mefkûresidir.

 

Son yüzyılda Atatürk'ümüzle devletleşen ülkümüz, Başbuğumuz Alparslan Türkeş ile Türk Milletimize Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü Ocakları olarak miras bırakılmıştır. Milliyetçi Hareket Partimizin Genel Başkanı bilge liderimiz yol başçımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin izinde, Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Sinan Ateş’in emrinde kızıl elmaya doğru yol almaya devam ediyoruz.

 

Bu duygu ve düşüncelerle başta Başbuğumuz Alparslan TÜRKEŞ Bey’i, ebediyete irtihal etmiş dava şehitlerimizi hürmetle anıyor, Cenab-ı Allahtan rahmetler niyaz ediyorum ”diye konuştu.

 

EN İYİSİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

 

Yetik’in ardından konuşan Ülkü Ocakları Teşkilatlardan Sorumlu Başkanı Aşkın Dinçer, “Kutsal ocağımızın daha iyi şartlarda hizmet verebilmesi için çaba harcayan emek sarf eden her bir ülküdaşıma şükranlarımı sunuyorum. Ülkü ocakları genel merkezi olarak il ve ilçe ocaklarımızın en iyi şartlarda hizmet verebilmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Ek hizmet binamızın hayırlara vesile olmasını cenabı mevladan niyaz ediyorum” dedi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler