Nazilli'de gazeteciye çirkin saldırı

Nazilli'de gazeteciye çirkin saldırı

Nazilli'de bulunan bir işletmedeki olayı görüntüleyen basın mensubu saldırıya uğradı. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan gazeteci Günay Papuşçu, şahıslardan şikayetçi oldu.

Olay, Aydın'ın Nazilli ilçesinde bulunan bir işletmede yaşandı. Edinilen bilgiye göre, işletmede çıkan olayı haberleştirmek isteyen Nazilli Havadis gazetesi muhabiri Günay Papuşçu, şahısların fiziki saldırısına maruz kaldı. Şahıslardan şikayetçi olan Papuşçu için Aydın Gazeteciler Cemiyeti'nden açıklama geldi.

"SÜRECİ YAKINDAN TAKİP EDECEĞİZ"

Konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Aydın’ın Nazilli ilçesinde bir eğlence mekanında çıkan kavgayı gazeteci refleksiyle görüntülemeye çalışan meslektaşımız Günay Papuşçu’ya iş yeri yetkilileri ve çalışanlarınca yapılan saldırıyı kınıyoruz. Fiziki temasla yetinmeyen bu şahıslar, meslektaşımızın telefonundaki görüntüleri de zor kullanarak silmişlerdir. Anayasayla güvence altına alınmış bir mesleği icra eden gazetecilerin işlerini yapmasına hiçbir husus ya da şahıs engel olamaz. Meslektaşımız Günay Papuşçu’nun yanındayız. Aydın Gazeteciler Cemiyeti olarak konunun takipçisi olacağımızı belirtirken meslektaşımıza yapılan saldırıyı bir kez daha kınıyoruz. Ayrıca olayda yaralanan polis memuruna da geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler