Nazilli'de herkes bunu konuşuyor

Nazilli'de herkes bunu konuşuyor

14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimine 47 gün kaldı. İYİ Parti Aydın’da 34 milletvekili aday adaylarından biri olan Recep Sakarya ile ilgili kulislere bomba gibi düşen iddia, uykuları kaçırdı.

AK Partili Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ile yakın dostluğu bilinen Sakarya’nın Başkan Özcan’ın İYİ Parti içindeki gizli adayı olduğu öğrenildi.

Türkiye’de tüm gözler 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimine çevrildi. Bugün itibariyle 47 gün kalan seçimler öncesi siyasetin nabzı daha hızlı atmaya başladı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu nihayet muhalefetin Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın karşısına çıkaracağı ortak aday ilan edildi. Milletvekili aday adaylığı başvuruları ise sona erdi.

BAŞKAN ÖZCAN'IN GİZLİ ADAYI

3 bin 379 kişinin milletvekili adaylığı için yarışacağı İYİ Parti’de, Türkiye gündemine bomba gibi düşecek kulis bilgisi hızla yayılmaya başladı. İYİ Parti Aydın’da 34 milletvekili aday adayından biri olan Recep Sakarya’nın Kasım ayında İYİ Parti’den AK Parti’ye geçişiyle sükse yapan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın gizli adayı olduğu öne sürüldü. 2019 yılında yapılan Yerel Seçimleri kazanan Başkan Özcan’ın İYİ Parti içindeki en yakın dostlarından biri olduğu bilinen İYİ Partili Sakarya’nın, AK Partili Başkan Özcan ile olan sıkı ilişkilerinin devam ettiği bilgisine ulaşıldı. 

BAŞKAN'IN TALİMATIYLA İSTİFA ETTİ 

8 Haziran 2021’de İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Cihat Öztürk’ün başkanlığı döneminde partiden 4’ü asil 9’u yedek toplam 13 yönetim kurulu üyesi, Öztürk’ün tutumlarını ve kötü yönetim anlayışını gerekçe göstererek görevinden istifa etmişti. İstifa eden isimlerin başında gelen Sakarya’nın Başkan Özcan’ın talimatıyla yönetim kurulu üyeliğinden istifa ettiği bilgisi kulislere düşmüştü.

BASIN SÖZCÜSÜ OLDU 

Zorunlu tüzük değişikliği için 12 Mart 2023’te olağanüstü genel kurula giden Nazilli Belediyespor’un Kulüp Basın Sözcülüğüne getirilen Sakarya, Başkan Özcan’ın talimatıyla yönetim listesine yazıldı ve kendisine kritik görev verildi. Milletvekili aday adaylığını açıklamadan bir hafta önce Sakarya'ya verilen bu görev kafalarda soru işareti yarattı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler