Nazilli'de kurşun yağdıran şüpheliler yakalandı

Nazilli'de kurşun yağdıran şüpheliler yakalandı

Aydın’ın Nazilli ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen silahlı saldırının ardından 6 kişi gözaltına alındı. 

Olay, sabah 05.00 sıralarında Aydın’ın Nazilli ilçesine bağlı Yıldıztepe Mahallesi Kurudere Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aralarında daha önceden husumet bulunan iki grup karşı karşıya geldi. Bu sırada park halinde bulunan bir araçtan inen şüpheliler, motosikleti ile seyir halinde olan S.Ö. ve M.T.’ye ateş açtı. Açılan ateş sonucu S.Ö. ağır yaralanırken, M.T. saldırıyı hafif yaralı olarak atlattı. 

İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri yaralıları ambulanslarla hastaneye kaldırdı. Tedavi altına alınan S.Ö.’nün sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. 

SAATLER SONRA YAKALANDILAR

Öte yandan saldırının ardından harekete geçen Nazilli İlçe Emniyet Mdürülüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri yürüttüğü titiz çalışma sonucu, M. T., O. Ö , F. Ç., A. K. , O. B. , Ş. G. isimli şahısların olaya karıştığını tespit etti. Ekipler birçok adrese düzenlediği eş zamanlı operasyonlarla şüphelileri kıskıvrak yakaladı. Şüpheliler polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevke edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler