Nazilli’de motosiklet kazası can aldı!

Nazilli’de motosiklet kazası can aldı!

Nazilli'nin İsabeyli Mahallesi Denizli-Aydın Karayolu Üzerinde bulunan bir alışveriş merkezindeki havuza düşen Adem Karataş yaşamını yitirdi

Alınan ilgiye göre, sabah saat 06.00 sıralarında motosikleti ile alışveriş merkezine gelen Adem Karataş aşırı hız yapınca direksiyon kontrolünü kaybedip kaldırıma çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosikletten fırlayan Karataş olay yerindeki süs havuzunun içine düşerek hayatını kaybetti. Adem Karataş'ın cansız bedeni kazadan bir saat sonra güvenlik görevlisi tarafından bulundu. İhbarı üzerine olay yerine Sağlık ve Jandarma ekipleri gönderildi.

Sağlık ekipleri yaptıkları ilk incelemede Adem Karataş'ın hayatını kaybettiği bilgisini paylaştı. Cumhuriyet Savcısı ve Jandarma olay yeri inceleme ekiplerinin bölgede yaptığı çalışmalar sonrası Adem Karataş'ın cansız bedeni kesin ölüm nedeninin tespit edilmesi için Nazilli Devlet Hastanesine, oradan da Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Karataş'ın, kazadan mı, boğularak mı? öldüğü yapılacak otopsi sonrası belirlenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler