Nazilli'de otopark ve meydan düzenlemesi başlıyor

Nazilli'de otopark ve meydan düzenlemesi başlıyor

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Nazilli İstasyon Meydanı üzerinde yapılacak çalışmalar nedeniyle bazı yolların trafiğe kapatılacağını açıkladı.

Geçtiğimiz aylarda Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından duyurulan ve Nazilli İstasyon Meydanı'nda gerçekleştirilmesi kararlaştırılan kent meydanı ve yeraltı otoparkı projesi 27 Temmuz Salı günü (yarın) başlıyor.

Çalışmalar sırasında Fevzi Çakmak Caddesi'nin trafiğe kapatılarak akışın alternatif rotalardan sağlanacağını duyuran Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, vatandaşları trafik işaret ve işaretçilerine uyulması konusunda uyardı. Çerçioğlu, "27.07.2021 tarihinden itibaren Nazilli ilçesi İstasyon Meydanı ( Fevzi Çakmak Caddesi) üzerinde yapılacak kent meydanı ve yer altı otopark çalışmaları sırasında alternatif güzergah olarak Hürriyet Bulvarı, 348.sk, Atatürk Bulvarı, Namık Kemal Caddesi, 19 Mayıs Bulvarı, Ziya Gökalp Caddesi, 137. sk, 284.sk, 187.sk, Beş Eylül Caddesi, Şehit Murat Ultay Bulvarı kullanılacaktır. Çalışmalar esnasında trafik akışının emniyetli şekilde gerçekleşmesi için trafik işaret ve işaretçilerine uyulmasını önemle rica ederim. Gösterdiğiniz özveri ve dayanışma için teşekkür ederim" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler