Nazilli’de suçlulara geçit yok

Nazilli’de suçlulara geçit yok

Aydın İl Jandarma Komutanlığınca, elektrik kesintilerinin yaşandığı saatler arasında hırsızlık yapılabileceği değerlendirilerek devriye icra etti.

Aydın Nazilli-Bozdoğan karayolu kenarında sürekli durup hareket etmesi üzerine yapılan takipte yol kenarında bulunan trafik işaretlerinin söküldüğü ve bir kamu kurumuna ait sulama kanalının çevresinde bulunan galvaniz tellerin kesildiği tespit edilerek araç durduruldu. Araç içerisinde A.K, A.T, K.K şüpheli şahıslar yakalandı. Şüphelilerin bölgede daha önce de hırsızlık gerçekleştirdikleri değerlendirildi.

İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan detaylı araştırma sonucu bir benzin istasyonunda hırsızlık olayında kullanılan bir araç daha ele geçirildi. Şüpheli şahısların çaldıkları malzemeleri sattıkları A.Ç isimli şüphelinin ikamet ve eklentileri ile araçlarda yapılan aramalarda; suçlarda kullanılan 2 adet demir kesme makası, 2 adet pense, 1 adet demir keskin ile 5 adet trafik işaret levhası, 2 adet trafik işaret demiri, 3 top örgü tel ele geçirildi.

Ele geçirilen malzemeler Kamu Kurumuna teslim edilecek, 4 şüpheli hakkında adli süreç devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler