Nazilli'deki cinayet ile ilgili yeni gelişme

Nazilli'deki cinayet ile ilgili yeni gelişme

Nazilli’de 2010 yılında öldürülüp evinin garajına gömülen Nesip Sürmeli cinayetinde 7 şüpheliden 6’sı serbest bırakıldı.

Aydın'ın Nazilli ilçesinde 2010 yılında öldürülüp evinin garajında gömülüp üzerine beton dökülen Nesip Sürmeli olayına ilişkin eski eşi ve çocuklarının da bulunduğu 6 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Olaya ilişkin gözaltına alınan eşi G.A., çocukları Ö.S., U.S., komşuları E.B., B.B. ve E.G. savcılıkta ifade vermelerinin ardından şüpheliler, hakim karşısına çıktı.

Öte yandan, 2013 yılında Nazilli ilçesine bağlı Yaylapınar Mahallesi’nde İrfan Özsoy’u domuz bağıyla kafasına vurarak öldüren ve cinayetten hüküm giyen bir diğer şüpheli B.A., tutuklu bulunduğu Antalya Cezaevi’nden mahkemeye SEGBİS yöntemiyle görüntülü olarak katıldı. Sorgulama yaklaşık 17 saat sürdü. Tanıkların ifadelerinden yola çıkan hakim, cinayet şüphelisi olarak B.A.’nın tutukluluk halinin devamına karar verdi. G.A., Ö.S., U.S., E.B., B.B. ve E.G. ise üzerlerine atılan suçlamaları kabul etmedi. 6 şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken yurt dışına çıkış yasağı getirildi.

Mahkeme çıkışında Nesip Sürmeli’nin oğlu Ö.S., yaptığı açıklamada, “Babamın katillerinin en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum. Vicdanları rahatmış. İnşallah çocuklarının, eşlerinin başına da aynı şey gelir. Bakalım o zaman da vicdanları rahat oluyor mu?” ifadelerini kullandı.

Yaşamını yitiren Nesip Sürmeli’nin diğer oğlu U.S. ise “12 yıl boyunca babamı bizi terk etti diye bildim. Bana 12 yıldır bu acıyı yaşatanlar, en ağır cezayı bulsunlar. Allah belalarını versin” diyerek öfke kustu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler