Nazillili Başkan'dan AK Partili vekile tepki

Nazillili Başkan'dan AK Partili vekile tepki

Nazilli'nin il olup olmayacağı tartışmaları yıllardır devam ederken, AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim'in yaptığı açıklama Nazillileri kızdırdı. 

AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim yaklaşık 84 yıldır Nazilli'nin il olmasını bekleyen on binlerce kişiyi hayal kırıklığına uğrattı. Geçtiğimiz günlerde yerel bir gazeteye açıklamalarda bulunan MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, "2022 yılının sonunda Nazilli il olacak. Sayın Genel Başkanımızın 2014 yılında verdiği beyanat var.  Türkiye, bölgesinde süper güç, dünyada itibarı olan devletlerden birisi olacaktır. 1000 ilçe, 120 il yapacağız demişti genel başkanımız. Bugüne kadar genel başkanımız ne dediyse yaptı. Allah’ın izniyle, 2022’nin sonunda da bunun gerçekleşeceğini göreceğiz" ifadelerine yer verdi.

"Böyle bir çalışmamız söz konusu değil" 

Konuyla ilgili Nazilli'de yayın yapan Havadis Gazetesi'ne açıklama yapan AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, "İçişleri Bakanlığımıza bağlı İller İdaresi Genel Müdürlüğümüze bu konuyu sordum. Onlarda Sayın Bahçeli’nin 1000 ilçe, 120 il yapacağız beyanını hatırlattılar. Onun haricinde şu an için bir çalışma olmadığını belirttiler. AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak bizim de böyle bir çalışmamız şu an için söz konusu değil. Nazilli ve il olmayı bekleyen diğer ilçeler gündemimizde yok" dedi.

"Nazilli İl Olacak"

Açıklamaların ardımdan sosyal medyada onlarca kişi Erim'in açıklamasına tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Saadet Partisi Nazilli İlçe Başkanı Vahap Kırca ise, "Nazilli vekilimiz il olmamız gündemimizde yok demiş. Siz neden diretmiyorsunuz. Nazilli bir gün il olacak. Tabi sizler olmayacaksınız sayın vekillerimiz" ifadelerini kullandı.

6be319ab-d119-4dd5-bcad-cfeb86d0e85a.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler