Nazilli’nin tecrübeye ihtiyacı var    “Dün yaptık yine yaparız”

Nazilli’nin tecrübeye ihtiyacı var “Dün yaptık yine yaparız”

AK Partili Nazilli Belediye Başkan Adayı Esat Ergüler, tecrübe vurgusu yapık. “Dün yaptık yarın da yaparız” diyen Ergüler, seçmenden Nazilli’nin geleceği için oy kullanmalarını istedi.

Yerel seçimlere sayılı günler kala AK Partili Belediye Başkan Adayı Esat Ergüler, vites arttırdı. Nazilli’nin beklediği ve istediği aday olan Esat Ergüler, adaylığı açıklandığı ilk günden bu yana hemşehrileriyle buluşuyor.

Son düzlüğe girilirken yapılan anketlerde ilk sırada yer alan Ergüler, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Nazilli için çok önemli bir seçimin eşiğinde olduklarını kaydeden Ergüler, tecrübe vurgusu yaptı.

img-20240324-wa0005.jpg

Esat Ergüler, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Nazilli’miz için çok önemli bir seçimin eşiğindeyiz. Vereceğiniz oy başta siz ve ilçemizin geleceği için çok önemli. Bu bilinç ve hassasiyetle sandığa gidip, oy kullanmanızı önemli rica ediyorum. Tanıyanlar bilir. Belediye Başkanlığı yaptığım 1994-2007 yılları arasında Nazilli’mize sayısız hizmetler kazandırdık. Dün yaptık, yarın da yaparız. Bir tek hedefim var, bana duyduğunuz güvene layık olmak.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler