Ne yaptın Coşkun ağabey

Ne yaptın Coşkun ağabey

Aydın’ın İncirliova ilçesinde motosikletini ayak marşıyla çalıştırmak isteyen sürücünün eli gazda takılı kaldı. Bir anda fırlayan ve motosikleti bırakamayan sürücü, hızla park halindeki otomobile çarptı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, Aydın'ın İncirliova ilçesi sanayi içinde bulunan bir iş yerinde yaşandı. İşletme çalışanı Coşkun İlhan, okula malzeme götürmek için çalıştırmak istediği motosikletinin gazı takılı kaldı.

Kontrolden çıkan motosiklet, Coşkun İlhan’ı sürükleyerek park halindeki otomobile çarptı. Kaza iş yerinin kamerasına saniye saniye yansıdı. Kolundan ve bacağından yaralanan İlhan, o anları anlattı.

O anları gülerek anlatan İlhan, "Emekliyim. Sevdiğim arkadaşımın yanında 9 senedir çalışıyorum. O gün, bizim çocuk sabah geliyor öğlen 12'ye kadar burada çalışıyor. Öğlen okula gidiyor. Okula giderken malzeme götürecekti. Tam çalıştırırken aniden birden fırladı. Fırlayıncaya kadar ben de bırakmak istemedim motoru. Ondan elim takıldı kaldı. Elim takılıncaya kadar motor bir tarafa ben bir tarafa yattım. Ayaklarımdan, kollarımdan, alnımdan yaralandım. Allah'a çok şükür geçiyor. Herkes gülüyo, hayret nasıl kurtuldun diyor. Allah korudu.Ne yaptın sen öyle diyorlar. Benim de haberim yok diyorum. Gaz takılıymış dedi" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler