NEDİM KAPLAN UYARDI

NEDİM KAPLAN UYARDI

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, ilçede görülen koronavirüs vakalarının hızla artması sebebiyle vatandaşları uyardı.

Sonbahar'ın gelmesiyle birlikte yükselişe geçen koronavirüs, Aydın'da etkili olmaya devam ediyor. Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, sosyal medya hesabı aracılığıyla Koçarlılı vatandaşlara seslendi ve dikkatli olmaları gerektiğini hatırlattı.

Kaplan açıklamasında; "İlçemizde görülen koronavirüs vakaları son zamanlarda üzücü ve tedirgin edici boyutlara ulaşmıştır. Bu süreçte ilçemiz maalesef riskli bölgeler arasında yer almaktadır.

Önce kendimiz ve sonra sevdiklerimiz için ilk tedbir olarak evde kalmamız büyük önem arz etmektedir. Sağlık ekiplerimiz gece gündüz fedakarca mücadele etmektedir. Ancak, sağlık camiamızın tek başına bu mücadelede başarılı olması mümkün değildir, tüm vatandaşlarımız gerekli hassasiyeti göstererek kendini en üst düzeyde korumaya alması kaçınılmaz bir gerçektir.

Bu mücadelede sizlerin desteğine ihtiyaç duymaktayız. Bu sebeple; vatandaşlarımızı ziyaret konusunda , özellikle ev içinde kalabalık şekilde toplanılmaması, taziye, kutlama, hastane ziyareti vb. gidilmemesi hususunda uyaralım farkındalık oluşturalım. Hep birlikte mücadele ederek içinde bulunduğumuz sürecide atlatacağız inşallah.

Biz üzerimize düşeni yapıyoruz, sizde sağlık için evde kalın."
ifadelerine yer verdi.

en0luwwxyaqow6z.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler