Nefes kesen mücadelenin kazananı Aydınspor

Nefes kesen mücadelenin kazananı Aydınspor

Süper Amatör Lig 4. Hafta karşılaşmasında Aydınspor ile Işıklıspor karşılaştı. Aydınspor 10 kişi kaldığı maçtan 1-0 galip ayrıldı

HABER: (Berna AYDIN)

Adnan Menderes Stadyumu 1 nolu sahada maç hızlı başladı. Aydınspor ilk dakikalarda baskısını arttırdı. Işıklıspor sahasına yüklenenen siyah-beyazlı ekip ilk yarım saatte girdiği pozisyonları değerlendiremedi. Aydınspor taraftarları ‘asi kankalar’ ilk düdükten itibaren takımını yalnız bırakmayarak tribünden desteğini hissettirdi. İlk yarının son dakikalarında Aydınspor adeta Işıklı sahasına yerleşti. Heyecanlı geçen ilk yarıda gol sesi çıkmadı iki takım da soyunma odasına golsüz beraberlikle gitti.

İkinci yarı da hızlı başladı. Aydınspor ikinci yarının ilk dakikalarında girdiği gol pozisyonlarını değerlendiremedi. Işıklıspor yakaladığı kontra ataklarla etkili olmaya çalıştı ancak sonuç gelmedi. İki takım da bu dakikalarda golü bulmak istiyor. 60. Dakikada Aydınspor golü buldu ancak faul gerekçesiyle gol iptal edildi. Pozisyonda sakatlananan Işıklıspor kalecisi yerde kaldı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından oyun kaldığı yerden devam etti. 75. Dakikada Aydınspor faul pozisyonunda serbest vuruş kazandı. Topun başına 10 numara Ufuk Özbek geldi ve sol ayağıyla muhteşem bir frikik kullanarak takımını 1-0 öne geçirdi. Golün ardından sevinç gösterisinde bulunan Özbek, formasını çıkardı ve tribünlere kulağını kapattı. Sarı kartla oynayan Özbek, gol sevincinin ardından ikinci sarı kartı görerek kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Kalan dakikalarda gol sesi çıkmadı ve normal süre 1-0 Aydınspor üstünlüğüyle tamamlandı. Mücadelenin sonuna en az 7 dakika ilave edildi. Uzatma dakikalarında da sonuç değişmedi ve heyecanlı maçta, Aydınspor sahadan 1-0 galip ayrıldı.

r.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler