O mahallelerde oturanlar dikkat!

O mahallelerde oturanlar dikkat!

ADM Elektik Dağıtım A.Ş. tarafından yapılan açıklamaya göre Söke, Kuyucak, Nazilli, Buharkent, Çine ve Karpuzlu ilçelerine bağlı çeşitli mahallelerde elektrik kesintisi yaşanacak.

ADM Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin internet sitesinden yapılan duyuruya göre Söke, Kuyucak, Nazilli, Buharkent, Çine ve Karpuzlu ilçelerine bağlı birçok mahallede yarın kesinti yapılacak. Kesinti yapılacak mahalle ve sokaklarda oturan vatandaşları hazırlıklı olmaları konusunda uyaran firma, kesintilerin sebebini 'arıza onarım ve bakım' olarak açıkladı.

Firma tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

2 Aralık Perşembe günü saat 09.00 ile 15.00 arasında Söke ilçesine bağlı Yukarı Özbey Mevkii ve Yenidoğan Mahallelerinin tamamında elektrik kesintisi yaşanacak.
2 Aralık Perşembe günü saat 10.00 ile 15.00 arasında Kuyucak ilçesine bağlı Gencellidere Mahallesinin tamamında elektrik kesintisi yaşanacak.
2 Aralık Perşembe günü saat 10.00 ile 11.00 arasında Nazilli ilçesine bağlı Esenköy Mahallesinin tamamında elektrik kesintisi yaşanacak.
2 Aralık Perşembe günü saat 12.00 ile 13.30 arasında Buharkent ilçesine bağlı Feslek Gelenbe Mahallesinin tamamında elektrik kesintisi yaşanacaktır.
2 Aralık Perşembe günü saat 12.00 ile 14.00 arasında Çine ilçesine bağlı Kargı, Camızağılı Ova Mevkii, Kabataş, Akdam, Dereli, Bölüntü, Soğukoluk, Kahraman Köy ve Sağlık Mahalle ve mevkilerinin tamamında elektrik kesintisi yaşanacak.

2 Aralık Perşembe günü saat 12.00 ile 14.00 arasında Karpuzlu ilçesine bağlı Mutluca, Ovapınar Mahallelerinin tamamında elektrik kesintisi yaşanacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler