O mahallelerde oturanlar dikkat!

O mahallelerde oturanlar dikkat!

ADM Elektik Dağıtım A.Ş. tarafından yapılan açıklamaya göre yarın Efeler, Nazilli, Buharkent, Kuyucak ve Sultanhisar ilçelerine bağlı çeşitli mahallelerde elektrik kesintisi yaşanacak.

ADM Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin internet sitesinden yapılan duyuruya göre Efeler, Nazilli, Buharkent, Kuyucak ve Sultanhisar ilçelerine bağlı birçok mahallede yarın kesinti yapılacak. Kesinti yapılacak mahalle ve sokaklarda oturan vatandaşları hazırlıklı olmaları konusunda uyaran firma, kesintilerin sebebini 'arıza onarım ve bakım ve yatırım tesislerinin devreye alınması’ olarak açıkladı. 

Firma tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

23 Ocak Pazar günü saat 09.30 ile 14.30 arasında Nazilli ilçesine bağlı Esenköy Mahallesi’nin Çarşı Ve Alhan Mevkii Beğerli, Uzunçam, Yellice Mahallerinin tamamında ve bölgedeki özel trafolu müşterilerde yatırım tesislerinin devreye alınması nedeniyle elektrik kesintisi yaşanacak.

23 Ocak Pazar günü saat 10.00 ile 15.00 arasında Sultanhisar ilçe merkezinin Hisar Mahallesi hariç tamamında ve NYSA Otelde yatırım tesislerinin devreye alınması nedeniyle elektrik kesintisi yaşanacak.

23 Ocak Pazar günü saat 10.00 ile 13.00 arasında Kuyucak ilçesine bağlı Aydınoğlu Mahallesi DKY Üzeri Sanayi Doğusu Ve Karacasu Kavşak bölgesinde kalan alanda arıza onarım ve bakım nedeniyle elektrik kesintisi yaşanacak.

23 Ocak Pazar günü saat 13.00 ile 17.00 arasında Efeler ilçesine bağlı Kardeşköy Mahallesi’nin tamamı, Kardeşköy- Kızılcaköy Yolu üzeri mevkii ile kızılcaköy mahallesi Alagöz mevkii ve bölgelerde bulunan özel trafolu müşteriler de yatırım tesislerinin devreye alınması nedeniyle elektrik kesintisi yaşanacak.

23 Ocak Pazar günü saat 14.00 ile 15.00 arasında Buharkent ilçesi Menderes Mahallesi’nin tamamında arıza onarım ve bakım nedeniyle elektrik kesintisi yaşanacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler