O mahallelerde oturanlar dikkat!

O mahallelerde oturanlar dikkat!

ADM Elektik Dağıtım A.Ş. tarafından yapılan açıklamaya göre yarın Nazillli ve Çine ilçelerine bağlı çeşitli mahallelerde elektrik kesintisi yaşanacak.

ADM Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin internet sitesinden yapılan duyuruya göre Nazilli ve Çine ilçelerine bağlı birçok mahallede yarın kesinti yapılacak. Kesinti yapılacak mahalle ve sokaklarda oturan vatandaşları hazırlıklı olmaları konusunda uyaran firma, kesintilerin sebebini 'arıza onarım ve bakım ve yatırım tesislerinin devreye alınması’ olarak açıkladı. 

Firma tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

5 Ağustos Cuma günü saat 06.00 ile 10.00 arasında Nazilli ilçesine Arslanlı Mahallesinde, Zafer Caddesi ve Esat Ergüler Bulvarı’nda 'arıza onarım ve bakım sebebiyle nedeniyle elektrik kesintisi yaşanacak.

5 Ağustos Cuma günü saat 09.00 ile 14.00 arasında Çine ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi Polis Lojmanları mevkiinde yatırım tesislerinin devreye alınması nedeniyle yaklaşık 5 saatlik elektrik kesintisi yaşanacak.

5 Ağustos Cuma günü saat 10.00 ile 16.00 arasında Çine ilçesine Kahramanköy Mahallesi Ova mevkii, Kabataş Mahallesi Ova mevkii, Karakollar Mahallesi Ova mevkii ve merkez, Yörükler Mahallesi Ova mevkiinde arıza onarım ve bakım sebebiyle yaklaşık 6 saatlik elektrik kesintisi yaşanacak.

ADM Elektik Dağıtım A.Ş.’nin açıklamasına göre kesintiler, müşterilere daha kalite enerji sağlamak amacıyla yaşanacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler