O mahallelerde oturanlar dikkat!

O mahallelerde oturanlar dikkat!

ADM Elektik Dağıtım A.Ş. tarafından yapılan açıklamaya göre Efeler, Söke ve İncirliova ilçelerine bağlı çeşitli mahallelerde elektrik kesintisi yaşanacak.

ADM Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin internet sitesinden yapılan duyuruya göre Efeler, Nazilli ve İncirliova ilçelerine bağlı birçok mahallede yarın kesinti yapılacak. Kesinti yapılacak mahalle ve sokaklarda oturan vatandaşları hazırlıklı olmaları konusunda uyaran firma, kesintilerin sebebini 'arıza onarım ve bakım' olarak açıkladı.

Firma tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

07 Ağustos Pazar günü saat 05.00 ile 11.00 arasında İncirliova ilçesine bağlı, Hacı Ali Obaşı, Sandıklı, Yazıdere, Sınırteke, Karabağlar, İkizdere ve Dereağzı Mahallelerinin tamamında elektrik kesintisi yaşanacak.

07 Ağustos Pazar günü saat 10.00 ile 12.00 arasında Efeler ilçesine bağlı, Ata OSB Mahallesi, Şehit Piyade Mehmet Ali Tosun Bulvarı, 901, 902, 952 Mahalle, Sokak ve Caddelerin tamamında elektrik kesintisi yaşanacak.

07 Ağustos Pazar günü saat 13.00 ile 14.00 arasında Söke İlçesine Yenicami Mahallesinde bulunan, Bağarası Caddesi, Hüsamettin Kızılırmak, İsmail Altay, Muzaffer İlkesen, İbrahim Üzüm, Osman Dinç, Mehmet Hancı, Ramazan Akyıldırım, Ömer Postacı, Mümin Doğru, Abacı, Bağarası yolu ve sokakların tamamında elektrik kesintisi yaşanacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler