O mahallelerde oturanlar dikkat!

O mahallelerde oturanlar dikkat!

ADM Elektik Dağıtım A.Ş. tarafından yapılan açıklamaya göre yarın Nazilli, Çine, Söke, Germencik ilçelerine bağlı çeşitli mahallelerde elektrik kesintisi yaşanacak.

ADM Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin internet sitesinden yapılan duyuruya göre Nazilli, Çine, Söke, Germencik ilçelerine bağlı birçok mahallede yarın kesinti yapılacak. Kesinti yapılacak mahalle ve sokaklarda oturan vatandaşları hazırlıklı olmaları konusunda uyaran firma, kesintilerin sebebini 'arıza onarım ve bakım ve yatırım tesislerinin devreye alınması’ olarak açıkladı. 

Firma tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

8 Ağustos Pazartesi günü; saat 07.00 ile 08.00 arasında Nazilli ilçesine bağlı Yeşil Mahallesi’nde arıza onarım ve bakım sebebiyle yaklaşık 1 saatlik elektrik kesintisi yaşanacak.

Saat 09.00 ile 10.00 arasında Çine ilçesine bağlı Akçaova Mahallesi, Altınabat Mahallesi, Sarıköy Mahallesi, Kabalar Mahallesi, Söğütçük Mahallesi, Yeşilköy Mahallesi, Kadılar Mahallesi, Hasanlar Mahallesi, Seferler Mahallesi Merkez Ve Yayla Mevkii, Hacımemişler Yayla Mevkii, Umurköy Mahallesi Ova Mevkii, ile bu bölgelerdeki tüm özel trafolu müşterilerde arıza onarım ve bakım sebebiyle yaklaşık 1 saatlik elektrik kesintisi yaşanacak.

Saat 10.00 ile 15.00 arasında Çine ilçesine bağlı Akçaova Mahallesi, Yeşilköy Mahallesi, Seferler Mahallesi Merkez Ve Yayla Mevkii, Hacımemişler Yayla mevkii ile bu bölgelerdeki tüm özel trafolu müşterilerde arıza onarım ve bakım sebebiyle yaklaşık 5 saatlik elektrik kesintisi yaşanacak.

Saat 10.00 ile 12.00 arasında Söke ilçesine bağlı Çeltikçi Mahallesinde Bulunan; Fatih, Mimar Sinan, Albayrak Caddeleri Çeşme, Burcu, Avcı, Terzi, Tarancı, Şafak, Serdar, Şafak, Emre, Bahar, Omurtak, Oya, Süner, Candal, Şeref, Timur, Tosun, Duygu, Dibekbaşı, Fettah, Tekin, Bulut, Beyazoğlu, Seher, Çakmak, Serhat, Eğri, Ferit Sokakları Ve Albayrak 1. Çıkmazı, Albayrak 2. Çıkmazı, Albayrak 3. Çıkmazı Fatıh 2. Çıkmazında elektrik kesintisi yaşanacak.

Saat 13.00 ile 14.00 arasında Söke ilçesine bağlı Yenicami Mahallesinde Bulunan; Sekiler, Karayalçın, Değirmen, Yüksel Yalova Caddeleri Ve Abdullah Aydın, Çıtlık, Başer, Altümsek, Havuz, Solmaz, Yenigün, Özmen, Zeytin, Garaj, Sereli, Arabacı, İğdeli, Filinta, Çamlık, Zahire Pazar, Serbest, Sungur Sokaklarında elektrik kesintisi yaşanacak.

Saat 14.30 ile 15.30 arasında Söke ilçesine bağlı Atatürk Mahallesinde bulunan; Uğrak, Tanyeli, Yüksel, Üstünel, 32, Tamay, Orhan Erden Asrı Mezarlığı İzmir Söke Yolunda elektrik kesintisi yaşanacak.

Saat 10.00 ile 13.00 arasında Germencik ilçesine bağlı Ortaklar Mahallesi’nde (Cumhuriyet Ve Naipli Tarafı) arıza onarım ve bakım sebebiyle yaklaşık 3 saatlik elektrik kesintisi yaşanacak. Aynı saatlerde yatırım tesislerinin devreye alınması sebebiyle Dağyeni Ve Selahattin Mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler