O mahallelerde oturanlar dikkat!

O mahallelerde oturanlar dikkat!

ADM Elektik Dağıtım A.Ş. tarafından yapılan açıklamaya göre Söke, Çine, Karpuzlu, Kuyucak ve Karacasu ilçelerine bağlı çeşitli mahallelerde elektrik kesintisi yaşanacak.

ADM Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin internet sitesinden yapılan duyuruya göre Söke, Çine, Karpuzlu, Kuyucak ve Karacasu ilçelerine bağlı birçok mahallede kesinti yapılacak. Kesinti yapılacak mahalle ve sokaklarda oturan vatandaşları hazırlıklı olmaları konusunda uyaran firma, kesintilerin sebebini 'arıza onarım ve bakım ve yatırım tesislerinin devreye alınması’ olarak açıkladı. 

Firma tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

17 Ağustos Çarşamba günü Çine’ye bağlı Hamitabat Mahallesi Öğretmen Lisesi Mevkii, Şevketiye Mahallesi Evciler Mezarlığı Mevkii Evciler Antenler Mevkii, Mutaflar Mahallesi’nde saat 09.00 ile 11.00 saatleri arasında, Saraçlar Mahallesi, Bedirler Mahallesi, Bahçearası Mahallesi, Çöğürlük Mahallesi, Yörükler Mahallesi Merkez, Gökyaka Mahallesi, Kirazderesi Mahallesi, Taşoluk Mahallesi’nde saat 14.00 ile 16.00 saatleri arasında kesinti yaşanacak.

Söke’ye bağlı Sarıkemer Mahallesi ve Serçin Mahallesi’nde saat 10.00 ile 15.30 saatleri arasında, Özbaşı Mahallesi, Çalıköy Mahallesi, Nalbatlar Mahallesi, Karacahayıt Mahallesi, Avşar Mahallesi, Köprüalan Mahallesi Karakaya Mahallesi ve Yeşilköy Mahallesi’nde bulunan Yeşilköy Sokak’ta ise saat 10.00 ve 16.00 saatleri arasında kesinti yaşanacak.

Karacasu’da saat 10.00 ile 15.00 saatleri arasında Ataköy Mahallesi, Dedeler Merkez Mahallesi’nde kesinti yaşanacak.

Kuyucak’ta saat 10.00 ile 12.00 saatleri arasında Pamukören Mahallesi, Pamukören Sanayi Bölgesi, Mezarlık Bölgesi, Narlı Bucak ve Güzönü Mevkiisinde kesinti yaşanacak.

Karpuzlu’da saat 14.00 ile 16.00 saatleri arasında Ektirli Mahallesi, Abak Mahallesi ve Ova mevkii ile bu bölgelerdeki tüm özel trafolu müşterilerde kesinti yaşanacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler