Öğrenciler Gençlik Haftasını kutlamaya başladı

Öğrenciler Gençlik Haftasını kutlamaya başladı

Gençlik Haftası kapsamında Aydın Fen Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri renkli ve çeşitli organizasyonlar gerçekleştirecek.

HABER: SANİYE BAŞKAN

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve Gençlik Haftası kapsamında Aydın Fen Lisesi okullarında çeşitli etkinlikler gerçekleştirecek. Okul Müdürü Uğur Güleç, “İlk olarak 376 öğrencimiz ile 376 renk bir ahenk etkinliğimizi gerçekleştirdik. Okulumuz duvarlarını renklendirdik. Bu hafta boyunca da çeşitli etkinliklerimiz öğrencilerimizin katılımıyla devam edecek. Ben bulunduğum okullarda Gençlik Haftasında okul birincisi öğrencimiz müdür olarak görev yapıyor. Bu hafta boyunca 12. Sınıf öğrencimiz Nida Çildağ bu hafta okul müdürü oldu. Aydın’da okulumuz adına büyük bir beklenti var. Okulumuz Türkiye’deki sayılı başarılı okullar arasında. Okulumuza dışarıdan okumaya gelen çok fazla öğrencimiz var. Hedefimiz olarak bu yıl YKS sınavlarında Türkiye genelinde 1.’si olmak. En kötü ihtimalle ilk üçün arasında yer almak istiyoruz” açıklamalarında bulundu.

“AYDIN FEN LİSELİ OLMAK AYRICALIKTIR”

Aydın Fen Liseli olmanın ayrıcalıklı olduğunu ifade eden Müdür Güleç, “Okulumuz her anlamda vefa örneği gösteriyor. Mezun öğrencilerimizin çoğunluğu yurt dışında çalışma hayatlarına devam ediyor. Mezunlarımız İlk önce ekendi aralarında grup oluşturarak mezun oldukları okulda eğitimlerine devam eden ve ekonomik durumu iyi olmayan öğrencilere burs vermeye başladılar. Bizim de teşvik etmemizle bu durumu yasal bir boyuta taşıdık ve kurumsal olarak 2021 yılında Aydın Fen Liseliler Derneği olarak bir derneği kurduk. Derneğin Başkanı Isparta Cumhuriyet Başsavcısı. Şu anda 22 öğrencimize her ay burs desteğinde bulunuyorlar” dedi.

whatsapp-image-2024-05-13-at-17-03-45-1.jpeg

whatsapp-image-2024-05-13-at-12-36-17.jpeg

whatsapp-image-2024-05-13-at-12-36-06.jpeg

whatsapp-image-2024-05-13-at-12-36-10.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler