Öğrenciler şaşkın!

Öğrenciler şaşkın!

Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala memleketine gitmek isteyen başta öğrenciler olmak üzere vatandaşlar karşılaştıkları bilet fiyatları ile şaşkına döndü. Bayram haftası bilet fiyatlarının normalinden zamlı olduğunu fark eden vatandaşlar isyan etti.

Haber: ( Evin GÜNEŞ )

Ramazan Bayramı tatilinin hesapları şimdiden yapılmaya başlandı. Memleketine gitmek için hazırlık yapan öğrenciler, bilet fiyatlarını görünce hayalleri suya düştü. Bayram haftasında fiyatların neredeyse yüzde 100 arttığını gören vatandaşlar, “Bu resmen fırsatçılık. Bugün alsam 600 lira ama bayram haftası bin 200 lira” ifadelerini kullandı.

“AKARYAKIT FİYATLARININ ARKASINA SIĞINDI”

Tepkilerin odağındaki otobüs firmaları ise, akaryakıt zamlarını öne sürdü. Günden güne değişen fiyatlar olduğunu söyleyen firma yetkilileri, keyfi zam yapmadıklarını söyledi.

“ÇOĞU GİTMEKTEN VAZGEÇTİ”

Öte yandan fiyatlardaki farklılığı gören birçok öğrenci, tatil planlarını iptal etti. Gidiş dönüş maliyetinin yüksek olduğunu söyleyen öğrenciler, “Normalde bugün 600 liraya gidebiliyoruz. Ama sınav haftası en erken haftaya gidebiliriz. O tarihli biletlerde bin 200 liraya çıkıyor. Daha zam yok bir şey yok, bu artış neden” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler