Okan Yalçın: Bisikleti fark edin, kornaya değil frene basın

Okan Yalçın: Bisikleti fark edin, kornaya değil frene basın

Aydınlı bisiklet severlerin buluştuğu ‘Ağır pedallar bisiklet grubu’ üyeleri Efeler Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın’ı ziyaret etti.

Aydın’da bisiklet severleri buluşturan ‘Ağır pedallar bisiklet grubu’ farkındalık projelerine devam ediyor. Aydın’da gün geçtikçe yoğunlaşan bisiklet kullanımının ardından artan bisiklet kazalarına dikkat çekmek isteyen üyelere “Trafik’te biz de varız” demek için farkındalık projeleri gerçekleştiriyor.

“OKAN BAŞKANA DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM”

Bu kapsamda Efeler Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın'ı ziyaret eden grup adına konuşan Başkan Can Durmuş, “Aydınlı bisiklet severler ile birlikte Ağır pedallar bisiklet grubu olarak bir farkındalık projesine imza attık. Bu projemizde Aydın’da gün geçtikçe yoğunlaşan bisiklet kullanımında bisiklet kazalarının artmaması için trafikte bizler de varız diyoruz. Bisikletlerin trafikte var oluşuna dikkat çekmek adına oto kokularımızı dağıtmaya başladık. İlk durağımız Aydın Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Başkanı Okan bey oldu. Farkındalık çalışmalarımız ilerleyen günlerde devam edecek. Katılan tüm üyelerimize ve Okan beye verdiği destekten dolayı teşekkür ederim” dedi. 

“BEN DE BİR BİSİKLET VE MOTOSİKLET KULLANICISIYIM”

Ağır pedallar bisiklet grubuna ziyaretleri için teşekkür eden Aydın Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Başkanı Okan Yalçın, “Ben de aynı zamanda bir bisiklet ve motosiklet kullanıcısıyım. Bu güzel farkındalık çalışmasına bizlerde Özel Halk Otobüsleri olarak tam destek vereceğiz. Ayrıca yönetim kurulu kararlarımız ile bizim şoförlerimizin özellikle motosiklet ve bisiklet sürücülerine karşı daha dikkatli davranmaları noktasında kararlar alacağız. Aslında ben de bir motosiklet ve bisiklet sürücüsü olarak şunu söyleyebilirim ki genel olarak tüm sürücülerimiz bisiklet ve motosiklet sürücülerini görmezden geliyor ve çok yakın mesafeden geçiyor. 

Bu bakımdan tüm sürücülerimizin motosiklet ve bisikletlilerin farkında olmalarını rica ediyorum, çünkü bir anlık dikkatsizlik mal ve can kayıplarına sebep olabiliyor. Bizler sürücüler olarak kurallara uymak zorundayız. Ara yoldan çıkarken dahi ana yoldan gelen motosiklet ve bisikletlileri görmezden gelen sürücülerimiz olabiliyor. Bunlar çok dikkat etmeli. Ben bu güzel çalışma için hepinize teşekkür ediyorum. Bizler Özel Halk Otobüsleri olarak bu farkındalık çalışmalarınızı daima destekleyeceğiz. Bilgilendirici insert veya broşürlerinizi araçlarımıza asarak tüm vatandaşlarımıza duyuracağız”
diye konuştu.

whatsapp-image-2021-06-01-at-12-24-52.jpeg

whatsapp-image-2021-06-01-at-12-24-49-1.jpeg

whatsapp-image-2021-06-01-at-12-24-50.jpeg

whatsapp-image-2021-06-01-at-12-24-51.jpeg

whatsapp-image-2021-06-01-at-12-24-49.jpeg

whatsapp-image-2021-06-01-at-12-24-51-1.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler