Okan Yalçın: Dar zamanda nefes oldu

Okan Yalçın: Dar zamanda nefes oldu

Hibe desteklerinin hesaplara yatmasının ardından yetkililere bir teşekkür de Efeler Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın'dan geldi.

Esnaf ve sanatkarlar ile gerçek kişi tacirlere 20 Mayıs 2021 tarihli ve 3998 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı doğrultusunda Ticaret Bakanlığı tarafından hibe desteği sağlanacağı duyurulmuştu. Ticaret Bakanlığınca, başvuru sıralaması dikkate alınarak 5 bin lira hibe desteği 188 bin 194 kişiye, 3 bin lira hibe desteği ise 843 bin 683 kişiye ödenecek.

Toplamda 1 milyon 31 bin 877 kişiye 3 milyar 472 milyon 19 bin lira hibe desteği ödemesi dün itibariyle banka hesaplarına yatırılmaya başlandı. 

"CUMHURBAŞKANIMIZA TEŞEKKÜRLER"

Şoför esnafına sağlanan 3 bin lira hibe desteği ödemelerinin hesaplara yatmaya başladığını söyleyen Efeler Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın, kendisi ve tüm üyeleri adına Ticaret Bakanlığına ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti. Yalçın, "Hibe destekleri yatmaya başladı. TC kimlik numaralarının son hanelerine göre hesaplara yatırılıyor, bu konuda hem Ticaret Bakanlığımıza hem Cumhurbaşkanımıza teşekkür ederiz. İnşallah pandemi devam etmez ve tekrar hibe destekleri almak zorunda kalmayız." dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler