OKT TRAİLER Basın Mensupları ile bir araya geldi

OKT TRAİLER Basın Mensupları ile bir araya geldi

Aydın'ın önemli Sanayi Kuruluşlarından olan OKT Trailer yönetimi, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla basın mensupları ile kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi.

HABER: SANİYE BAŞKAN

Efeler Belediyesi’ne ait Doğa Otel’de gazetecilerle bir araya gelen OKT Trailer Genel Müdürü Hakan Maraş, Genel Sekreteri Serinay Özlü ve İnsan Kaynakları Müdürü Sevda Bozdağ gazetecilerle keyifli sohbet eşliğinde açıklamalarda ve bilgilendirmelerde bulundu.

whatsapp-image-2024-07-26-at-17-25-08.jpeg

whatsapp-image-2024-07-26-at-17-25-07-3.jpeg

Kahvaltı etkinliğinde konuşan OKT Trailer Genel Müdürü Hakan Maraş, “Aydın’da istihdam sağlayan ve yatırım yapan bir firma olarak yerel basın dahil olmak üzeri sürekli iletişim noktasındayız. Basın vatandaşların haber alma noktasında ihtiyaçlarını karşılarken biz de isin ekonomi ve istihdam tarafındayız. Karşılıklı paylaşımlar çok önemli. Sosyal sorumluluk projelerine ağırlık veriyoruz. İhracatı, istihdamı ve ekonomik katkıyı arttırmak için çalışmaya devam ediyoruz” diye konuştu. Maraş ayrıca istihdam, sanayide çalışacak kalifiye personel sorunu, gençlerin meslek seçme ve yönlendirilmesi sorunu, Aydın’ın ekonomik sorunları ve Aydın sanayisinin gelişimiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

whatsapp-image-2024-07-26-at-17-25-07-2.jpeg

whatsapp-image-2024-07-26-at-17-25-07.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler