Ökten: "Aslı buradayken başka yerde aday aramayın"

Ökten: "Aslı buradayken başka yerde aday aramayın"

AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten, 31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala Köşk’te vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Ökten’e Köşk Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Köşk Belediye Başkan adayı Nuri Güler ve çok sayıda Köşklü vatandaş eşlik etti.

Yerel seçime 20 gün kala çalışmalarını hızlandıran Aydın AK Parti yönetimi Köşk’te vatandaşlarla buluştu.

"BİZİM ADAYIMIZ DA BAŞKANIMIZ DA NURİ GÜLER"

AK Parti İl Başkanı Gökhan Ökten, önümüzde ki yerel seçimin Aydın için çok önemli olduğunu vurguladı. Ökten, “Cumhur ittifakımızın adayı şu an mevcut belediye başkanımız Sayın Nuri Güler. Aslı buradayken başka yerde aday aramayın. Sayın Cumhurbaşkanımız geçen gün söyledi.

Bir zamanlar AK Partide siyaset yapmış, Daha sonra başka yerlere gidip te nefsine hırsına yenilip “Ben adayım.”,”Ben Başkan olacağım.” diye çalışma yapıp sonrada kazanınca tekrar AK Parti’ye geçeceğim diyen; Cumhurbaşkanımızın ifadesi bakın “Sirk cambazları” diyor bunlara diyor sakın prim vermeyin. Evet, bizim şimdi Köşk’te de böyle bir durum var. Ben Gökhan Ökten isem, beni siz bugün bu isimle tanıyorsanız; ben bunu AK Parti’ye birde Recep Tayyip Erdoğan’a borçluyum.

whatsapp-gorsel-2024-03-12-saat-17-56-50-c28467ee.jpg

Nuri Güler’i tanıyorsanız, Nuri Güler’e şu an size bu hizmeti yapmak nasip olduysa işte yine AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan’ın sayesinde. Recep Tayyip Erdoğan olmasaydı biz yoktuk arkadaşlar. 2 dönem Belediye Başkanlığı yapacaksın, Recep Tayyip Erdoğan sana o emaneti verecek, bu millet seni Recep Tayyip Erdoğan arkanda olduğu için seçecek; şimdi o isimle sizin karşısına çıkıp ben adayım diyeceksin. Yok arkadaş, öyle yağma yok. Şimdi gelip te ben seçimi alırsam şuraya geçerim buraya geçerim; genel başkanımızda söyledi bu partinin il başkanı olarakta ben söylüyorum bizim adayımız Nuri Güler, bizim başkanımız Nuri Güler’dir.

"NEREYE GİDERSEN GİT"

Öyle hayal kurup ta seçim alacağını düşünenlere ihtimal yok ama bizim öyle bir kapımız yok. Arkadaş nereye gidiyorsan git. AK Parti’nin de MHP’nin de kapısı sana kapalı. Buradan sana ekmek çıkmaz" dedi.

“AYDIN’I HİZMETLERLE BULUŞTURMAK İSTİYORUZ”

Ökten, “Aydın’ın artık makus kaderini yıkıp bilgi ve tecrübe ile güzel hizmetlerle buluşmasını istiyorum. Biz hizmet ve eser partisidir. Biz arkamızda hizmetler ve eserler bırakarak anılmak isteriz. Bu CHP’li Belediyeler nereye gitsek aynı. Aydın’da görüyoruz, yapmadıklarını biliyorsunuz. Muhalefete tatil bize ise çalışmak yakışır. Hizmet Nuri Güler’e, Mustafa Savaş’a yakışır. 31 Mart’ta sandıkta hepsini tatile gönderiverin” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler