Ökten: "CHP vatandaşa hizmeti nasıl engelleriz diye düşünüyor"

Ökten: "CHP vatandaşa hizmeti nasıl engelleriz diye düşünüyor"

AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten, partisinin yeni il binasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ökten, CHP’nin yapılan hizmetleri engellediğini söyledi.

Ökten, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin inşaatı devam eden Aydın Şehir Hastanesi’nin yolunu yapmadığını hatırlattı. Ökten, “Biz hükümet olarak bu sorunu da çözdük. Yaklaşık 5 kilometrelik hastane yolunu yapıyoruz” dedi.

“HİZMETİ NASIL ENGELLERİM DİYE UĞRAŞIYORLAR”

CHP’nin vatandaşa hizmet derdi olmadığını öne süren Ökten, “Aslında onlar hizmeti nasıl engelleriz diye düşünüyorlar. İstanbul’da olduğu gibi Aydın’da da CHP’li belediye hastane yolunu yapmadı. Biz de vatandaşımıza hizmet etmeyen belediyeye karşı tabi ki de sessiz kalmadık. Bakanlığımız yolun ihalesini yaptı. İnşallah bir dahaki sefere hep beraber şantiye alanını gezeriz. Toplamda 5.2 kilometrelik yolu hastane açılışına yetiştirmeye çalışacağız. Çünkü sadece hastanenin bitmiş olması yeterli gelmiyor. O hastaneye ambulansların, hastaların ve hastane çalışanlarının sağlıklı bir şekilde gidiş gelişinin sağlanması lazım” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler