Ökten'den Saatcı'ya yanıt geçikmedi: "Yılda iki sefer il başkanı olduğu aklına geliyor"

Ökten'den Saatcı'ya yanıt geçikmedi: "Yılda iki sefer il başkanı olduğu aklına geliyor"

AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten, CHP İl Başkanı Hikmet Saatçı’nın sözlerine yanıt verdi. Ökten, “Önce bir dönsünler 10 yıl büyükşehir 5 yılda Aydın Belediyesi olduğu dönemde ne hizmeti yaptılar onu Aydın’lılara açıklasınlar” dedi.

CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı’nın ‘Son 3 dönem iktidar olarak Aydın’a hangi hizmetleri yaptınız?’ sözlerine Gökhan Ökten’den sert yanıt geldi. Ökten, “Biz hizmet yaparız siz heykel yaparsınız” ifadelerini kullandı.

“KENDİ YOL ARKADAŞLARINA BAKSINLAR ANLARLAR”

CHP’nin yerel belediyeciliği döneminde Aydın’a hiçbir şey yapılmadığına vurgu yapan Ökten, “O kadar çok yetkileri ve imkanları varken hizmet üretemediler. Büyükşehir Başkanları ne yapmış bugüne kadar? Seçilen belediye başkanları ile bol bol kavga etmiş. Onlara hizmet mobingi yapmış. Birlikte başaracağız, yöneteceğiz dediği arkadaşların bugünkü halleri herkesin malumu” diye konuştu.

“EN İYİ ÖRNEĞİ İNCİRLİOVA”

İncirliova’da yaşanan olayların CHP’nin bakış açısını ortaya koyduğuna dikkat çeken Ökten, “Bakın yakın zamanda İncirliova örneği var. Ne oldu? Aytekin Kaya İYİ Parti’den AK Parti’ye geçti. Ne yaptılar hemen BŞB bünyesindeki araçları geri çektiler. Bu ne demektir? Biz CHP olursa hizmet ederiz, AK Parti olursa hizmet etmeyiz. Biz olaya ideolojik bakıyoruz. Bizim için seçmen, vatandaş hizmet alsın değil, partilimiz hizmet alsın demektir.

“YILDA 2 SEFER İL BAŞKANI OLDUĞU AKLINA GELİYOR”

Ökten, sözlerini şu ifadelerle tamamladı.

“Hikmet bey günde 2 sefer doğruyu gösteren bozuk saat misali, yılda 2 sefer il başkanı olduğunu hatırlıyor. Ne güzel aklına gelmiş açıklama yapmış. Bizim yapımı süren şehir hastanemizin yolunu engellemek için her şeyi yaptılar. Biz hizmet yaparken onlar heykel yapıyor. Şimdi kalkar yine gençlik kolları veya kadın kolları mail atmaya başlar. Ama biz buna alıştık.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler