OKUMUŞ AYDINLILARA SESLENDİ

OKUMUŞ AYDINLILARA SESLENDİ

Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş, yarıyıl tatili öncesi Aydınlı öğrenci, veli ve öğretmenlere tavsiyelerde bulundu.

Pandemi önlemleri altında geçen 2020-2021 eğitim öğretim yılı birinci dönemi, bugün itibariyle sonlandı. Milyonlarca öğrenci ve öğretmen ara tatile girmenin mutluluğunu yaşarken, koronavirüs nedeniyle karne teslim törenleri gerçekleştirilemedi.

Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Aydınlı öğrenci, öğretmen ve velilere tavsiyelerde bulundu. Aydın'da bulunan 177 bin öğrenciye iyi tatiller dileyen Okumuş, "Sevgili öğrenciler; eğitiminizi ekran başında geçirdiğiniz bir dönemden sonra ekrana uzak, kitaba yakın bir yarıyıl tatili geçirmenizi tavsiye ediyorum. İkinci dönem internette camdan değil, okullarımızda candan görüşmek dileğimle hepinize iyi tatiller diliyorum." dedi.

Meslektaşlarına özverilerinden dolayı teşekkür eden Okumuş, "Kıymetli meslektaşlarım; uzaktan eğitim sürecinde, yüz yüze eğitimden daha çok yorulduğunuzu biliyorum. Sizlere dönem boyunca göstermiş olduğunuz özverili gayretlerinizden dolayı teşekkür ediyor; sağlıklı, mutlu bir tatil dönemi geçirmenizi diliyorum." ifadelerini kullandı.

Okumuş'un asıl mesajı ise velilere oldu. Ara tatil döneminde çocuklara destek olunmasının önemli olduğundan bahseden Okumuş, "Saygıdeğer veliler; uzaktan eğitimin içi bizi yaktı, dışı sizi. Bu süreçte bizler öğrencilerimizin, sizler öğretmenlerimizin kıymetini bir kez daha anladık. Tatilde çocuklarınızın dinlenmelerini, kitap okumalarını ve yeteneklerine göre onları desteklemenizi rica ediyorum." diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler