Okumuş Dünya 2.'si Aydınlı genci ağırladı

Okumuş Dünya 2.'si Aydınlı genci ağırladı

Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş, UNESCO'nun düzenlediği Genç Gözler İpek Yolu'nda Fotoğraf Yarışması'nda dünya 2.'si olan Arda Taş ile bir araya gelerek başarısından dolayı ödüllendirdi.

14-17 ve 18-25 yaş aralığı olmak üzere iki kategoriden oluşan 'Genç Gözler İpek Yolu'nda Fotoğraf Yarışması'na 14-17 yaş arası kategoriden katılarak koronavirüs temalı fotoğrafıyla dünya ikincisi olan Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi 11.sınıf öğrencisi Arda Taş,  geçen yıl aynı kategoride düzenlenen yarışmada Mansiyon ödülünü kazanmıştı. Taş'ın ödüllü fotoğrafı ayrıca, fotoğrafı UNESCO tarafından profesyonel olarak ciltlenmiş bir koleksiyonda yer alacağı gibi çeşitli ülkelerde gezici sergilerde sergilenecek.

AİLESİNİN HEDİYE ETTİĞİ MAKİNE KADERİNİ DEĞİŞTİRDİ

4. sınıfın sonunda ailesinin kendisine hediye ettiği ilk fotoğraf makinesi ile tüm fotoğraflarını çeken Taş, fotoğraf ve fotoğraf çekmeye olan ilgi ve yeteneği sayesinde Türkiye'ye ulusal ve uluslararası alanda birçok başarı ödülü kazandırdı.

BİR ÖDÜLDE OKUMUŞ'TAN GELDİ

Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş, adından tüm dünyada söz ettiren Taş'ı makamında ağırladı. Renkli görüntülere sahne olan ziyarette Okumuş, Taş'ı başarısından dolayı tebrik ederek ödüllendirdi. Okumuş, Taş'a başarılarının devamını diledi.

whatsapp-image-2021-10-01-at-15-15-53-1.jpeg

whatsapp-image-2021-10-01-at-15-15-54.jpeg

whatsapp-image-2021-10-01-at-15-15-53.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler