Okumuş İyi Partili Öztürk'ün iddialarını kesin bir dille yalanladı

Okumuş İyi Partili Öztürk'ün iddialarını kesin bir dille yalanladı

Nazilli'de okulların pislik içerisinde olduğunu ve sağlıklı dezenfektan bulunmadığını iddia eden İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Cihat Öztürk'e yanıt Aydın İl MEM Müdürü Seyfullah Okumuş'tan geldi.

İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Cihat Öztürk, yaptığı yazılı açıklama ile Nazilli'de okulların pislik içerisinde olduğunu, yeterli temizlik personeli ve sağlıklı dezenfektan bulunmadığını iddia etmişti. Öztürk'e yanıt Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş'tan geldi.

"KESİNLİKLE ÖYLE BİR ŞEY YOK"

Aydın kent genelinde bulunan okullarda yeterli temizlik malzemesinin mevcut olduğunu söyleyen Okumuş, "Kesinlikle öyle bir şey yok. Bizim okullarımızın depoları ağzına kadar temizlik malzemeleri ile dolu ve her zamanda temizleniyor. Kesinlikle ben bu iddiaya katılmıyorum" dedi.

Temizlik ve hijyen konusunda okullarda gerekli önlemlerin alındığı söyleyen Okumuş, "Temizlik konusunda da; okullarımızda hizmetlilerimiz mevcut, şu anda tüm okullarımızda var. Okullarımızın bazıları yoğun, ikili öğretim yapıyorlar, aynı binayı kullanan okullar var; giriş ve çıkışlarda belki dediği şey olabilir ama görevlilerimiz bunları anında temizliyorlar. Sıkışık olan, ikili öğretim verilen okullarımızda ders aralarını kısalttık ki arayı açalım, çocuklar birbirleri ile karşılaşmasın ve arada temizlik yapılsın. Ben bu iddiaya katılmıyorum. İddia ediyorum ki, bizim okullarımız birçok şehirdeki okullara göre daha temiz ve güvenli" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler