Öndeş'ten Germencik'e bir müjde daha

Öndeş'ten Germencik'e bir müjde daha

Göreve geldiği günden bugüne halkla iç içe bir yönetim anlayışıyla belediyecilik sistemi uygulayan Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş bu hafta da mesaisine Dağyeni Mahallesinde başladı.

Belirli aralıklarla haftanın bir günü bir mahallede sabah mesaisine başlayan ve vatandaşlarla buluşup görüş, öneri ve taleplerini dinleyen Öndeş Turanlar’ın ardından bu hafta Dağyeni’deydi. Vatandaşlarla sohbet eden ve beklentilerini dinleyen Belediye Başkanı Öndeş Dağyeni’ye yapılacak olan yatırımlara değindi. Halk buluşmasının ardından birim amirleri, meclis üyeleri ve vatandaşlarla birlikte yapılması planlanan düğün yeri ve köy meydanı için incelemelerde bulundu. Kurdukları Germencik Kooperatifi (GERKOOP) tarafından Dağyeni mahallesinden üye olan 45 süt üreticisi için 5 tonluk süt tankı müjdesini verdi.

 

 ÖNDEŞ : “DAĞYENİ MAHALLEMİZE GERKOOP OLARAK SÜT TANKI KOYACAĞIZ”

 

Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş’in kırsal kalkınmaya yönelik önemli projelerinden birisi olan ve kısa bir süre önce faaliyete geçen Germencik Kooperatifi (GERKOOP) Dağyeni’ye 5 tonluk süt tankı koyacak. Süt tankı müjdesini veren Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş şunları kaydetti: “İNYA gibi kırsal kalkınmaya yönelik önemli bir proje olan GERKOOP’u da ilçemize kazandırdık. GERKOOP olarak Dağyeni’de şuan 45 süt üreticisi üyemiz var ve ilçemizin çeşitli noktalarına koymayı planladığımız süt tanklarından bir tanesini de buradaki üyelerimizin hizmetine sunacağız. Şimdiden hayırlı, uğurlu olsun”

 

“DAĞYENİ’NİN KATMA DEĞERİNİ ARTTIRACAĞIZ”

 

Dağyeni Mahallesinde yapılacak çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulunan ve vatandaşların sorularını yanıtlayan Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş halkın yararına olacak her talebin  muhakkak suretle yerine getirileceğini vurguladı. Öndeş “Germencik’e yakışan, mahallelerimize katma değer katacak projeler üretiyor ve önemli çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Hizmet etmek için göreve geldik ve sizlerin desteğiyle görevimizi layıkıyla yapmak için gündüz gece çalışıyoruz. Dağyeni Mahallemize de katma değer katacak proje ve çalışmaları muhakkak suretle yapacağız. İlk etapta talepleriniz olan düğün yeri ve köy meydanımızı yaparak hizmetinize sunacağız. Hedeflerimiz büyük; önce huzur dedik ve ilçemizin yollarını yapmakla başladık. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu sağolsun, bu anlamda bizlere desteği büyük.   İnşallah sizlerin desteği ile yapılacak çalışmalar ile modern, güzel ve en önemlisi de huzurlu bir Germencik inşa edeceğiz.” dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler