ÖR-KOOP'UN TALEPLERİNİ BAKANLIĞA İLETTİLER

ÖR-KOOP'UN TALEPLERİNİ BAKANLIĞA İLETTİLER

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş ve ÖR-KOOP Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Önal, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ayşe Ayşin Işıkgece’yi ziyaret etti.

Bir takım ziyaretler gerçekleştirmek üzere Ankara'ya giden AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş ve Nazilli ve Çevresi Tarımsal Kalkınma Kooperatifi (ÖR- KOOP) Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Önal, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ayşe Ayşin'i ziyaret etti.

Süt ve süt ürünleri işleme, soğuk hava deposu, yem fabrikası ve organik gıda paketleme tesislerine sahip, 4 bin 300’e yakın süt üreticisinden süt toplayan, 2 bin 938 ortağı olan ve Aydın'ın önde gelen firmalarından ÖR-KOOP’un taleplerini bakanlığa ileten Savaş ve Önal, Nazilli ve çevresine yapılması planlanan olan tarımsal yatırımları Ayşin'le görüştü.

Savaş ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, "Tarım ve Orman Bakan Yardımcımız Sn. Ayşe Ayşin Işıkgece’yi, Nazilli ve Çevresi Tarımsal Kalkınma Kooperatifi (ÖR- KOOP) Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Ünal Önal ile birlikte ziyaret ettik. Süt ve süt ürünleri işleme, soğuk hava deposu, yem fabrikası ve organik gıda paketleme tesislerine sahip, 4 bin 300’e yakın süt üreticisinden süt toplayan, 2 bin 938 ortağı olan ÖR-KOOP’un ihtiyaç ve taleplerini konuştuk. İlgi ve destekleri için Sayın Bakan Yardımcımıza teşekkür ediyoruz." ifadelerine yer verdi.

e0pbj2rwyaowbzd.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler