Ortaklar'da şiddetli yağış ve fırtına hayatı olumsuz etkiledi

Ortaklar'da şiddetli yağış ve fırtına hayatı olumsuz etkiledi

Germencik ilçesine bağlı Ortaklar Mahallesi'nde etkili olan sağanak yağış ve kuvvetli fırtına, kentte hayatın durma noktasına neden oldu.

Mayıs ayının ilk günlerinden bu yana hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği Aydın'da 20 Haziran Pazar gününden itibaren etkili olmaya başlayan sağanak yağış ve kuvvetli fırtına hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor.

22-23-24 Haziran tarihlerinde Nazilli, Kuyucak, Karacasu ve çevre ilçelerde etkili olan sağanak yağış ve kuvvetli fırtına hayatı olumsuz etkilemiş, 23 Haziran Çarşamba günü etkili olan kuvvetli fırtına da bir kişi hayatını kaybetmişti. 

Olumsuz hava durumu bugün Aydın'ın Batı bölgesinde de etkili oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden (MGM) yapılan uyarı ile, bugün saat 16:15'ten itibaren Germencik, Söke, Efeler ve Kuşadası ilçeleri başta olmak üzere Aydın'ın batı bölgesinde gök gürültülü sağanak yağış ve kuvvetli fırtınanın etkili olacağı söylenmiş, vatandaşlar uyarılmıştı. Akşam saatlerinde Germencik'te hissedilmeye başlayan olumsuz hava durumu hayatı felç etti. Kente bağlı Ortaklar Mahallesi'nde etkili olan kuvvetli fırtına ağaçların devrilmesine, kırılmasına ve şehirde hayatın durma noktasına gelmesine neden oldu. Olaylarda şans eseri yaralanan olmazken ekipler, kent genelinde temizlik çalışmaları ile trafiğin normal akışına dönmesini sağladı.

whatsapp-image-2021-06-26-at-21-49-14.jpeg

whatsapp-image-2021-06-26-at-21-49-24.jpeg

whatsapp-image-2021-06-26-at-21-49-36.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler